Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav Haftası İLLETİ

Xecutioner

Öne çıkan mesajlar

Sınav haftalarını çok seviyorum. Sınav olan ders kaynamış gibi geliyo bana :P başında vıdıvıdı konuşan hoca yok... ne güzel işte soruyla sen başbaşasın... sana illa şu yolla yapcan diyen biri yok başında oooh istediğin gibi sohbet et soruyla... halını hatrını falan sor :) bizim de bu önümüzdeki 8 gün durmadan sınav var seviniyodum ben... benden başka sevinen yok eheh[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

bizde sen sorunun halini hatrını soruyon . sora soru sana tekme tokat giriyo :) . sonuç 0 dersten kalıon :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 5 gün 10 sınav
sonra 2 günlük küçük bi ara (haftasonu)
ve 2 günde 4 sınav daha

Ayrıca OSS (ortak sınav salonu)
~öss'ye hazırlık yane oss :) ~

Ayrıca çirkef hocalar ve müdür;
Bize sınav haftası ders olmıycak diip kabul ettirdiler şimdi derste olucakmış...

Ayrıca gıcık ötesi bize kin beslemiş herşeyden not kıran hocalar
(bknz; bir cümlede yazdıım "In" kelimesini kırmızı kalemle yuvarlak içine alıp üzerine tekrar "In" yazan ve bundan 15 üzerinde 6 puan kıran ingilizce hocam)

Bide tabi uykusuz ve bilgisiz ben hatta birazda kızgınım şu aralar bağlantılar felaket...

Sonuç olarak= KAL
yinede mutluyum işte[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

baya olur...
10 tane ayrı ders sayayım
Matematik
Kimya
Kimya uygulama
Fizik
Fizik uygulama
Geometri
Analitik
Tarih
İngilizce
Edebiyat
biyoloji
al sana 11 tane
dikkat ettiysen hepsi adam gibi ders...
bi de milli güvenlikmiş din miş almancaymış gereksiz dersler var tabii...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...