Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Beş günde on sınav REZALET BİŞİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bizim de 10 günde 11 sınav var ben de bizimkini bişey zanneeiyodum,daha garibanlar da varmış:D[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Beş günde 11 sınav+Sınavsalonu en kötü benim herhalde[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Kaç sınav var ne var hiç bi bilgim yok Salı gününden beri hasta oldugum ıcın okula gıdemıom. Kesin zayıf alcam :-([hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 5 gün 10 sınav. sınav salonu bizdede var ama hastasıyım oranın.o kadar rahat kopya çekiliyoki[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bonus aynı sınıfatayız olm naber?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 aha, 5 günde 5 sınava laf ediyordum ben de. lol ne garibanlar varmış.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Aa ewt aynı sınıftayız yeni farkettim walla:) Bana sınav tarihlerini pm'den atsana sınav salonunda hiç rahat kopya cekilmiyor 2 kere yakalandım ya da ben beceremiyorum[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yalnız bundan önceki haftalarda rahattınız siz de, sınavlar böle bi haftaya sıkışmadıgı zaman da 2günde bi sınavın oluo, o ayrı bi mesele, kurtuluş yok yani olacak herkes :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 aaaaa aynı okuldayız mkc den tanıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 walla 5 günde 4 sınav ama final olunca we integrali gördükce yusuflamamak elde diil be gencler:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: -Melancholy-, 03 January 2004 18:53 tarihinde demiş ki: aha, 5 günde 5 sınava laf ediyordum ben de. lol ne garibanlar varmış.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! ahaha aynen[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bizim geçem sene 5 gunde 10 sınav ders yok kaçmak serbest ;) ama şimdi 10 gün 10 sınav ders var kaçmak yok eski sistemi istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ehem.. bizimde final haftası yaklaşıyo 12 sinde topumuza geçmiş ola :)[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Lise 3 te sınavlar süper oluyo. İngilizceci soruların cevaplarını okuyo sonra listede seçiyo " sen sen sen şunları yanlış yapıyonuz" Sonra kimyacı geliyo "arkadaşlar bugün yazılı oldunuz en düşüğünüz 85 aldı. Şimdi test çözün hadi bakalım". Matematikçi diyo sınavda " Biraz deneyin çözemediklerinizi söyleyin" . Lise 3 'te ders işlemedikleri için sınavlarda süper oluyo dolayısıyla. Tabii edebiyat tarih hocaları TSÜ uyuyolar hep gıcıklar.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 En kotusu 3 ay boyunca her hafta 3-4 sınav olmak bence[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 McFrenzy, nasıl öyle oluyor? Walla bizim burda hiç de öyle değil, çatır çatır sınav haftamızı oluyoruz. Off pazartesi tarih sınavı var ooff oof.[hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Doğru okuldan okula değişiyor. TED'te falan da full işliyolar. Bizim okul biraz küçük hemde bütün hocalar yapmıyo bunu. Yapanlarda bizi 5-6 hatta 7 sene tanıyan hocalar yapıyo bunları.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 sınav haftası yüzünden durmadan 1 alıyorum[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bende ortak sınav diye geçen sistemin sadece bizim okulda var olduğunu zannederdim.. böle sistemi çıkaran zihniyetin topunu..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Türkiye eğitim sistemine kafam girsin 10 günde 13 sınav olcaz be! bunekardeşim![hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Başlığı gördükçe sinirim bozuluyo. Offfff silinsin başlık ya delirecem. Sınavları hatırlatıo bana :hrr:[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Haftaya pazar günü seneye gitmek istediğim dershanenin burs sınavı var, pazarı takiben 5 gün boyunca 11 sınav var. Var mı ötesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hadi sınav var stres var ama çalışacağım notlar yanıbaşımda bense net başında bööle durdukça daha bi huzursuz oluyom.. galiba şu monitöre baktıkça da devam etcek bu durum.. *!kafasını çevirir monitörden huzur arar ama yine de huzursuzdur*[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 4 günde 4 sınav var ama ben bişey bilmiyorum ve bizim sınavlar ingilizce :([hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar