Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav Haftası İLLETİ

Xecutioner

Öne çıkan mesajlar

Kaç sınav var ne var hiç bi bilgim yok Salı gününden beri hasta oldugum ıcın okula gıdemıom.

Kesin zayıf alcam :-([hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Aa ewt aynı sınıftayız yeni farkettim walla:) Bana sınav tarihlerini pm'den atsana

sınav salonunda hiç rahat kopya cekilmiyor 2 kere yakalandım ya da ben beceremiyorum[hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bundan önceki haftalarda rahattınız siz de,
sınavlar böle bi haftaya sıkışmadıgı zaman da 2günde bi sınavın oluo,
o ayrı bi mesele,
kurtuluş yok yani olacak herkes :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 03 January 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
aha, 5 günde 5 sınava laf ediyordum ben de.
lol
ne garibanlar varmış.[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!

ahaha aynen[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 3 te sınavlar süper oluyo. İngilizceci soruların cevaplarını okuyo sonra listede seçiyo " sen sen sen şunları yanlış yapıyonuz" Sonra kimyacı geliyo "arkadaşlar bugün yazılı oldunuz en düşüğünüz 85 aldı. Şimdi test çözün hadi bakalım". Matematikçi diyo sınavda " Biraz deneyin çözemediklerinizi söyleyin" . Lise 3 'te ders işlemedikleri için sınavlarda süper oluyo dolayısıyla. Tabii edebiyat tarih hocaları TSÜ uyuyolar hep gıcıklar.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

McFrenzy, nasıl öyle oluyor? Walla bizim burda hiç de öyle değil, çatır çatır sınav haftamızı oluyoruz. Off pazartesi tarih sınavı var ooff oof.[hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru okuldan okula değişiyor. TED'te falan da full işliyolar. Bizim okul biraz küçük hemde bütün hocalar yapmıyo bunu. Yapanlarda bizi 5-6 hatta 7 sene tanıyan hocalar yapıyo bunları.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ortak sınav diye geçen sistemin sadece bizim okulda var olduğunu zannederdim.. böle sistemi çıkaran zihniyetin topunu..[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

hadi sınav var stres var ama çalışacağım notlar yanıbaşımda bense net başında bööle durdukça daha bi huzursuz oluyom.. galiba şu monitöre baktıkça da devam etcek bu durum..

*!kafasını çevirir monitörden huzur arar ama yine de huzursuzdur*[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...