Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 euheeuheuehueeee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 evet galaxiesimin patchlerini yapıyorum bidenem benim canım... benim kameranın driverlarını formattan sonra yüklememişim onu yüklicem şimdi. Sora resimleri koyucam... bu arada taocular da belli oldu.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 huahae güzel olmusa benzio bi dahakine isalla bende gelmek isterim...[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 walla en güzel resimler estelde ben bi onu bilirim :), bi de tharkasa donatılan sofrayı bilirim[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 estel orada hıyarlık ettın adama rıca ettım bır ık ıatıs yaparmısınız dıe adam yapmam dedı bende super atıyorsunuz sızın gıbı bırının atısını yakından ızlemek ısterdım fala ndedım adam yok turnuvaya karısmam dedı basladı bana ders vermeye sen geldın adama laf ettık adam sana bır cevap verdıkı burada yazmak ıstemem prestıjın acısından:) sonra sen bık bık ettın ıstanbul judo sampıyonuyum dıye adamda cevap verdı bende turkıye bowlıng sampıyonuyum...[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 adam cevap vermişmiş.. lan hırt sen yaptığın şikeye ve adiliğe yan :))) Atış bile yaptırdınız lan adama... Ondan sonra birde adamdan ders aldınız o da yetmedi... iki dakkada bir info deskteki kadınada ablaaa alet bozuldu strikeimizi vermedi diye gitmeniz de bi ayrı eğlence konusuydu tabii :)[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Kenderleme, 02 January 2004 22:54 tarihinde demiş ki: o istanbul şampiyonu teketek gelsin bakiyim.. neyse bu sefer kaçırdık ama artık bi dahakine..[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız aha bi bu adamın oynayacağı bowlingden bi de estelin strike saydırmasından tırsarım ben kardeşim! Ama şahane akşamdı... Ben bile yetmedim takımımızı batırmaya[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 estel olm keklemişler seni veya hmms içimize ajan mı soktun , çakal ?! hrr kimdi ajan tez kellesi vurula[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bizzat ben şahit oldum be.. daha ne olsun?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Kendercik, 02 January 2004 23:08 tarihinde demiş ki: said: Kenderleme, 02 January 2004 22:54 tarihinde demiş ki: o istanbul şampiyonu teketek gelsin bakiyim.. neyse bu sefer kaçırdık ama artık bi dahakine..[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız aha bi bu adamın oynayacağı bowlingden bi de estelin strike saydırmasından tırsarım ben kardeşim! Ama şahane akşamdı... Ben bile yetmedim takımımızı batırmaya[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" olur mu ya sen buldun stilini abi sadece bi adapte dönemi geçirdin :P[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kazanan takım.. bu resime birde yukarda karizma atış yapan sot u ekleyin..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bu aptal kamera resmen silüet çekmiş.. detaylar yok. ben düzgün resimleri koyuyorum.. Ben Fatih Terim edasıyla langırt oynayanlara taktik verirken.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kendercik in The Real Karpuz atışı.. topta tam karpuz yeşiliydi zaten.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 iki top üstüste attılar gördüm! fhuhfd[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bizim THARKAS ve Brad çirkeflik yapıp skorları karıştırmaya çalışırken çıkan kavgalardan bir tanesi..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 orda top nerde ya maueh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Valla bu benim adıma sakat bir resim biraz ama yaptığım strikelardan önceki bir poz.. bu top gidiyor zabadazuba diye strike yapiyor.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bak bak bzm kazanan takım resmimize bak, mr.bomb hala orda, işte böle bir casus, bathoryye de tebriks süperdi, yanımızda bizim yalan istanbul şampionu falan[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Solda sağa sabo, cankız , dyna , mr bomb[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Head, 02 January 2004 23:22 tarihinde demiş ki: orda top nerde ya maueh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic bence cok dikakt ettim de herhalde ters tarafa dogru attı[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 İşte kazanan takımın son oyunu![hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya sımdı durust olmak gerekırse ufak tefek cırkeflıkler gercekten yapmısız ılk once ıkı top atarak acılısı yaptık sonra bradın bır atısını sıldırıp yerıne strıke yazdırdık dyna nın ıkı atısını bastan attırdık bradın bır atısını bastan arttırdık ıstanbul sampıyonundan atıs ıstedık adam bıze ders verdı:) zırt pırt gıdıp adamların sık kullandıkları topları aldık moral bozduk laf attık ara sıra tartısma cıakrdık makınanın cok buyuk bır hatasından dyna faydalandı ve belese strıke aldık:PP bu kadar heeh[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ahaha bu ne lan velet gibi çıkmışım rofl olm cok kötü len :) senin foto makinen acaip cekiyo[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ve işte o kadar çirkefliğe rağmen l00s3r dud3 th3 k3nk l3r.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 skorlar iyimis:)takım calısması:D[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar