Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Vee buluşma gerçekleşti, ilk başlarda 4-5 kişi iken bir anda ordu gibi olduk Atlantis Bowling salonunu kapattık resmen, başladık müsabakalara 3 oyun yapıcaktık 2 takım ayrıldık takım toplam puanına göre galip geliyor ve 3 oyun sonunda en cok galbiyeti olan puan farkına bakılarak 1. oluyordu Rakip takımın estel önderligind eyaptıgı onlarca şikeye rağmen kanımızın son damlasına kadar savaştık, fakat nekadar didinsekte uğraşsakta olmadı rakip yaptıgı bütün şikeler ile maçı kazandı ve iddia mız olan beleş künefeleri kazandılar ordan toplantık gittik iskenderciye, kaç kişyidik hiç bilmiyorum ama tahminen 21-22 falandı İskenderler gelmek bilmedi herkes oraya buraya saldırır oldu Estel bir ara Tharkas a biraz daha gelmesin sen aclıktan bayıl ben icabına bakıacm gibisinden laflar etti esteli kınadık derken pideler geldi yavan pide yemeye basladık vee nihayetinde iskenderler geldi ve hemen midede peşindende küneferde mideye indi ve cıktık dısarı biraz geyik falan filan muhabbet ile sahile gelip sonrada dağıldık daha oyuna baslamadan once ekibin yarısı gelmişti bizde çekelim bi resim dedik soldan sağa edi-dynamick-silthanas-arcane-estel-sabo-mr.bomb ahanda resimlerde burada ehem cok karizma çıkmışız resimde :) kaçarmı hemen koyalım rakip takımın kışlasından şipşak bir görüntü araya bizim casusumuz mr.bomb kaynamış iskender yemeden önce urzanın bi overclocksuz birde overclocklu resmini çektik buyrun fark resimlerde 1-)Overclocksuz 2-)Overclockdan sonra Şimdide önemli bir telefon görüşmesi Ve Tharkas doymaz doymaz doymaz... e artık ne diyelim daha cok resim var dres de resimler oda koyar :)[hline]Grandmaster Hamburger
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bir kere çirkeflik yapmayalım atamadığınız sayıları sildirip yerine strike yazdıran, Istanbul şampiyonuna atış yaptıran, olmadı ders alıp bişiyler öğrenmeye çalışan sizsiniz. O kadar hilenize, hurdanıza, şikenize rağmen, o kadar çirkefliğinize rağmen (abartısız) künefeyi mideme indirdim. Mutlyum gururluyum...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bizim oturduğumuz masa dışındaki bütün herkes çıkmış ya ( phalanx , arcane , jankis , silthanas ve ben )[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 valla adam a okadar soledik herif atış yapıcagına nasihat veriyo ortadan bırak done done gitsin devirir hepsini diyo muhah ya becerebilsek biz atıcaz heralde herif öretmen kesildi başımıza atmadı :) bu arada ilk resimde drese okadar dedik sallama olm bu aletler cok bulanık cıkartır sallarsan tama mabi herkes de öle diyo zaten dedi bizde hadi bakalım dedik ama fiyasko :) aynı resimden 3 tane var en temizi bu diğerlerinde kimin ne oldugu cinsiyeti bile belli olmuyo :)[hline]Grandmaster Hamburger
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 o abimde ne güzel atıyordu böyle falsolu[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 uleyn ne şikesi yaw alnımızın teriyle aldık künefeleri be :D, ben esas estelin rresimleri merak ediom wallaha, çok kalabalıktık zamanla daha da kalabalık olduk. hata iskendercide o kadar gürültü yaptık ki sonunda aileler rahatsız oldu. Biz de tharkasın donattığı sofrayı izledik. güzeldi. hatta langırt oynadık, bombla çow da yaptık, tekrar olsa giderim hemen wallaha zevkliydi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 kolpa abi aşağıda aile felan yoktu asma kat yıkılır diye korktu adamlar[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 guzel gecmis anlasilan baya eglenmissiniz ne guzel....
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Abi estele çok güldüm yaaa IT'S A SIDE TALKING! hahahahahehaueah mrbomb a bak:) anaa Ya bende gelse idim keşke ühür böhür[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 fizbanım minik kuşum daha ne belli olcak abi bundan parlak kimse cıkamaz :) yanımada almışım bogun elektronik mezunu hocaanımı ohh hama yerinde ahanda pek öle her resimde gülmem yani :)[hline]Grandmaster Hamburger
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Head, 02 January 2004 22:39 tarihinde demiş ki: kolpa abi aşağıda aile felan yoktu asma kat yıkılır diye korktu adamlar[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic yok abi bizim arka masasda bi hatunla eleman vardı, onlar için dedi garson, onlar da aileyse olmaz yani ergen onlar yani 18- evlilik lazım ihbar etmek lazım[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 istanbul şampiyonuna hasta oldum. kız olsam verirdim o kadar karizma herif adam topu uzay stiliyle tutuyo sora bi atıyo top 2 kere falso alıyo ve ya strike ya da 9 yapıyo herif ben baktım baktım ardından: -hmm abi hep aynı şekilde mi atıyosun ? -.....[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bunu ne zaman ayarladınız ya bende gelırdım bohu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Süper olmuş be aga Casus olayı güzel :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim...
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ve ewt büyük şike denemesini açıklıorum, baktılar l0ser takım estelin ekibi bizim takımın strikelarıyla başa çıkamıo. direk olarak istanbul şampionuna gittiler, abi bze de atsana bitane die, ama hemen engellendi olay tabi.. asayiş berkemal[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bizim takım 3 strike üstüste manyağı oldu ama bi işe yaramadı :( devamını getiremedik euh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 edi de buluşmadan çıktı nişanlanmaya gitti, kutluoruz :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi ben de ben de ben deeeeeeeeee bohuauhuhbouahu abi luffen su olayı tekrarlayalım yaf sanırım cok keyifli gecio ve kacırdııma uzuldum bohum[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Benim müthiş stilim (kenderleme tescilledi aslında o sitili) ile çekilmiş pozlarımı da isterim siteye.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi asıl ben kaçırdım ki as kadrodaydım 2 gün girmedik adamlar gitmiş ohoo.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yan tarafın yaptıgı cırkeflıgın haddı hesabı yok. ona ragmen baya cekısmelı gıttı:) bende doydum allaha sukur ıskendercıde ama ustune tatlı yıcek zaman kalmadı ona uzuldum:([hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 o istanbul şampiyonu teketek gelsin bakiyim.. neyse bu sefer kaçırdık ama artık bi dahakine..[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bize çirkef diyen tharkası şiddetle kınıyorum.. Allahından bulsun..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Birde en komik olaylardan biri benim o bowlingcinin üstüne yürümemdi.. adama dedim beyfendi atmayı kesermisiniz? adam bık bık dedi.. Beyfendi istanbul judo şampiyonuyum atış yapmazsanız sevinirim dedim. Ee bık bık bende istanbul bowling şampiyonuyum dedi.. kafa kol girecektim orda..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 estel senin makinedeki resimleri de koysana daha 2 makine daha wardı ondaki resimler nerde? abi (v)estel tazecik star wars galaxies ini urzadan aldı o mutlu oldu ben de imrendim ya[hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar