Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Evet swg de artik biras olsun pvp yapmak istiyorum.Su anda 0/0/1/0 commando yum.Commando nun pvp de ne kadar iyi olduguna emin deilim cunku pek deneyimim yok ama uyuk ihtimalle surrender edip baska bir profession alcam.Hangisini oneririrsiniz farketmez silah turu fln en iyisi olmasina gerek yok sole zevk aldiginiz ve adam kesebilginiz bi prof.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Allakhazamda simdi yaptim bi char template baya guzel oldu TKM - Master Fencer - Pistoleer 4/0/4/0 - Medic 1/1/0/0 tam 250 skill point tutuyor. defanslar hat sahfada ... genelde unarmed kullanacaksin pvpde veya Master Fencer - Master Pistoleer - TKA 2/0/0/4 - Smuggler 0/0/4/0 buda 247 skill point tutuyor. Bu templatede oldukca etkili (bkz. Juliet) fakat bu templatein en buyuk derdi surekli Pistol kullanacagin icin pistol silahlarina paranin yetip yetmiyecegi ... zenginim diyorsan guzeldir. Meleeden ben cok zevk aldim sahsen holocron isleriyle ugrasirken. Fenceri silerken icim ciz etti. He bide irkini zabrak yapip stat migrationdan Mind(M) Focus(F) ve Willpower(W) harici digerlerini minumuma getirip tum puanlari M, F ve W ye verirsen birde surekli doctor buff yaptirip ustunede 70-80% resistli bi comp armor giyersen seni indirebilen olmaz herhalde .. yanlis miyim ? [hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician ve Dancer.. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 [Bu mesaj Stream tarafından 01 January 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben kendime göre güzel bi karakter yaptim... Commando 0040 Pistoleer 0044 TKM Medic baya guzel close combatta iş yapıorum..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ogo senin template bu daha fazlasına gerek yok. Dancer : 4-4-4-4 Musician : 4-4-4-4 Artisan : 4-4-4-4[hline]Pearce Escobar /// Master Master /// Eclipse ICQ # 1500000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 :lol: Master Musician Master Dancer Master ID varmi beni pvpde alabilecek olan dayt[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician ve Dancer .. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: sLog, 02 January 2004 15:47 tarihinde demiş ki: ben kendime göre güzel bi karakter yaptim... Commando 0040 Pistoleer 0044 TKM Medic baya guzel close combatta iş yapıorum..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Slog tamam guzelde abi defanslari cok az ... ayrica pistoleer 4/0/4/0 daha iyi bence Dodge olayi uber bisi[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician ve Dancer .. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 valla ben slogun karakteri gördüm çok can yakıyo o haliyle :) tabi defense için fencer ve TKya bulaşmak şart sanırım :) ikisininde hayvani defenseları var dodge çok kıl bişey kaçarken seni yavaşlatıyo o olayına kılım ben şöyle bi template düşünüyorum ama denemek nasip olmadı henüz :) TK-master fencer-4 0 0 0 swords-0 4 0 3 pistol 0 0 4 4 (son bölümü degiştirebilirsiniz melee defense istemiyosanız) novice-medic close combatta swordun bleedleriyle bufflı tipleri almak çok kolay oluyo power hammerla hayvan gibi mind bleed çekiyo (özellikle TK-Doclara karşı baya güzel ) pistolun son bölümü yerine fencerdan Kd defense kısmıda olur hatta daha mantıklı olur sanırım :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Peki pop ve ogo bu template lerde hangisiyle adama dalcaz pistoller mi yoksa tka mi dierlerini sirf defans icin aliorus galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 he oke duzgun okuyunca anladim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 dodge gercekten uber ama! ben close combat adamiyim.. bana melee defense daha çok yarıo... ayrıca pistol speedte lazım :) su an 104 melee defesneimw ar ve bugune kadar yaptıım yaklaşık 50-60 TKM duelinden sadece 2 sinde kd dizzy ile yere dustum.. :) buda benim avantajım adam orda beni indirmeye çalışırken harrr die aleve kapılıo :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya pistoleer 4/0/4/0 demisim hepsinde yanlis olmus onlar :lol: 4/0/0/4 olacak onlarin hepsi[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician ve Dancer .. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar