Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Flash ile ilgili soruları olan yazsın arkadaşlar cevaplamaya çalışalım...[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben bişi yapamıyom abi bu flash la aptalmıyım neyim. bi kare bi üçgen bi yuvarlak çiziyom bunları ard arda çıkartıyom animasyon şeklinde yaptıgım en büyük iş budur eheh. yeterince vakit ayıramamktan kaynaklanıyo heralde :P sorum olursa bu topice yazarım hatta sticky olsun[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben mouse'u ileri geri oynatırken ekranda bir noktanın zoom in zoom out olmasını istiyorum ve sinus hareketi yaptırmaya calışıyorum yapamıyorum. Nokta acaip yerlere gidiyor en azından bir fikir verirsen çok sevinirim.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya ben 3 tane resmin ardi ardina cikmasini istiyorum, Yani sole, Mesela ilk resimde bir adam kilicini havaya kaldirmis ikincide indiriyor 3.,de indirdigi yerden kan cikiyor fln(tamam tamam cok vahsi oldu ama olay bu) Arada bole yilirim cikacak SRAAAK kilic indi fln[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 cidden sadece istediğin üç resimin ard arda çıkması ise bu resimleri aynı ayer üzerine timeline da istediğin aralıkla ard arda koyman yeterli ama anladığım kadarıyla sen resimler arasında bir hareketlilikten (animasyon) bahsediyorsun ki flash bunun için ideal program değil. Bu tip animasyonlar için profesyonel anlamda 3dstd max ya da maya tarzı programlarda modelleme ve animasyon yapabilrsin ama bayaa karışık ve zahmetli (başlarda) olduğunu söylemem lazım. Flash yapısı ve birebir uyumlu çalıştığı programlar itibariyle daha çok vektörlerin anime edilmesinde başarılı bir uygulamadır ki zaten istediğin sahne 3. boyut olmadan pek sağlıklı canlandırılabilecek bir vahşet ;) sahnesine benzemiyor... sevgiler[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar