Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash Yardımı Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bişi yapamıyom abi bu flash la aptalmıyım neyim.
bi kare bi üçgen bi yuvarlak çiziyom bunları ard arda çıkartıyom animasyon şeklinde yaptıgım en büyük iş budur eheh.
yeterince vakit ayıramamktan kaynaklanıyo heralde :P
sorum olursa bu topice yazarım hatta sticky olsun[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?
Mesaj tarihi:
ben mouse'u ileri geri oynatırken ekranda bir noktanın zoom in zoom out olmasını istiyorum ve sinus hareketi yaptırmaya calışıyorum yapamıyorum. Nokta acaip yerlere gidiyor en azından bir fikir verirsen çok sevinirim.[hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
cidden sadece istediğin üç resimin ard arda çıkması ise bu resimleri aynı ayer üzerine timeline da istediğin aralıkla ard arda koyman yeterli ama anladığım kadarıyla sen resimler arasında bir hareketlilikten (animasyon) bahsediyorsun ki flash bunun için ideal program değil. Bu tip animasyonlar için profesyonel anlamda 3dstd max ya da maya tarzı programlarda modelleme ve animasyon yapabilrsin ama bayaa karışık ve zahmetli (başlarda) olduğunu söylemem lazım.

Flash yapısı ve birebir uyumlu çalıştığı programlar itibariyle daha çok vektörlerin anime edilmesinde başarılı bir uygulamadır ki zaten istediğin sahne 3. boyut olmadan pek sağlıklı canlandırılabilecek bir vahşet ;) sahnesine benzemiyor...
sevgiler[hline]uyku ölümün kardeşidir
www.seksendort.com
  • Yeni Oluştur...