Bathory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 a4 optik mouse'um var bide nokia 8310 telefonum var eger telefon mouse'a yakın bi yerde calarsa veya ben birini aramaya calısırsam mouse cıldırıyo kendi kendine saga sola hareket edio masaustunde bi saga bi sola yalpalıyo sarhoslar gibi..denk gelirse program acmaya falan kasıyo sag tusa tıklıo falan kendi kendine cosuyo cılgınlar gibi nedendir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Cep telefonunun yaydığı elektromanyetik dalgalar , ABS fren sistemi , uçaklardaki haberleşme sistemleri , insan beyni ve elektronik birçokşeyi etkiler. Bunlardan birisininde mouse olması şaşılacak değil. Mesela geçende cd yazıyordum telefonu bilgisayarın üstüne koydum . Cd yazarken yazıcı telefon çaldı , çat yaktı cd yi error verdi ... Yani bilgisayarları çok etkiliyor. Özellikle kolonların yanında tutma eline alabilirsin kolonları. Ekrandanda uzak tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hmm saol da insan beynini nası etkiliyo bu aletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Saçma gelebilir ama insan beynide manyetik alana sahip. Ve manyetik alandan etkilenebilir. Özellikle sinirler. Sinirlere zarar gelince de ne olabileceğini herhalde tahmin edersin.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar