Gulay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 SWG ya baglanamiyorum, bunu birak turkiye haric web siteleri bile calismiyor. SOn gunlerde de acayip lagg vardi, baska kimsede ayni problemler varmi? Turkiyenin cikislarinda problem mi var yoksa benim ISP mi (antnet)? Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 herkezde problem var şu anda. Bende bağlanamıyorum (kablonet). Yurt içi sitelerde çok yavaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 komple gitti olayi tamamen bitirdiler sanirim.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64254 kablonet sucks as always.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Telekomun rezillikleri tüm hızıyla sürüyor.Gene mi deprem oldu da kablolarda arıza meydana geldi diye düşünmeye başladım,çünkü yanılmıyorsam geçen seneydi yine yurtdışı çıkışlarında yine böyle bir sıkıntı yaşanmıştı .Telekomun yetersiz alt yapısından dem vuran oldukça ağır bir dilekçe yazmıştım kendilerine 'Bize sayıp sövdüğünüz için teşekkür ederiz' diye cevap gelmişti.Ne diyim işallah deprem falan olmamıştır da teknolojik yetersizliğimizden kaynaklanmıştır bu arıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ok yani problem turkiye genelinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 evet optik bilmemnelerde sorun varmis suan ustunde calisiliyormus. codemasterin verdigi linki takip edersen herkes yaziyo oraya ordan bilgi alabilirsin.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician ve Dancer .. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotkey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 alla alla ben giridim biraz lag var 600 kadar ping ama sorunsuz su anda sanirim kablonetin problemi var Hatta su anda coronetteyim ama dediim gibi lag var baya msar rip [Bu mesaj Hotkey tarafından 04 January 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 soe telekomla anlaşmış herhalde. Ben açınca sen kapa türünden.. eclipse niye locked bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar