ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Call of duty multiplayer oynamak icin yeni mapler arıyorum ... Yardımcı olurmusnuz ? bu arada cok mutluyum pirates of the caribbean'ı bitirdim .. :D[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ya banada Adsl icin rate ayarları lazım ! Cod için bir konu açılmışken 2. sini gereksiz gördügüm için buraya sıkışltırıyım dedim. Bir de CoD map lerini nie arıosun ki lan dan filan mı oynıycaksınız?[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eet cafede LAN'dan oynuyoruz orda lazım oluyo hep pavlov olmaz ki :-P[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar