Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg mi bugün aldım...

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar swgyi bugün edindim.. Birileri biraz elimden tutabilir mi? Siz hangi sharddasınız? Hangisini tavsiye edersiniz? Beraber takılalım da biraz oyunu anlatsanız.. Bi tur binebilir miyim?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Sosyal ağlarda paylaş

turklerın buyuk cogunlugu eclıpsetedır
ama bıraz daha sakın bıyer ve yınede bı turk toplulugu ıstersen kettemoora gıdebılırsın
oyuna basladıktan sonra bıraz kendın gez, ogren oyunu
hemen yardım bekleme(edılmıcegınden degıl, son zamanlarda kızısan ortamdan dolayı)

oyunu basıtce kavradıktan sonra bı kendı kendıne gruplara gır, artısansan bıraz craft yap ogren.. sonra turklerle ırtıbata gec
(burda sana ısım vermıyeyım, yardım etmeye gonullu olanlar zaten buraya yazacaktır, ben zevkle ederdım yardım ama ocagın 12sıne kadar oyuna gırmem mumkun degıl)
kendını guzelce gelıstırdıkten sonrada factıon ve guıld olayına otomatıkman gırersın zaten kontakta oldugun turkler aracılıgıyla[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi çılgın ortamları kızıştıracakmış şaşarım! Valla şimdilik şöyle bir gezindim.. zaten üç beş parça bişiyler anlatiyor ama çok primitif sorularım var.. birileri cevaplasa şahane olur..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Sosyal ağlarda paylaş

50-60 kisi varizdir herhalde

cogu kisi yaziyor paticik forumlarina[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician ve Dancer ..
(Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla arkadaşlar bu pistoleer ların hayatta kalma şansı yok mudur? en geyik yaratık bile çakıyor kafama valla.. Çözemedim şu olayi bir....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Sosyal ağlarda paylaş

bi serverdan dierine laf yetiştirebiliyormuyuz? Bu arada nasil bir ırk ve karakterle başlamamı ve ne yapmamı tavsiye edersiniz?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Sosyal ağlarda paylaş

Biraz oynamalisin diyen diger arkadaslara katiliyorum. Biz simdi sana bir seyler soylesek de icine sindiremiceksin, bizim fikrimiz olarak kalicak. Sen biraz oyna, nasilsa 3-5 gune iyice alisirsin. kaldi ki bence herhangi bi oyunun en zevkli zamani yeni basladigin gunler oluyor. UO ya yeni basladigimda aldigim zevki bi daha hicbi seyden alamadim.

kolay gelsin,

selamlar...[hline]-------------
RoA/XlendaR
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda istediğin karakteri yapıp beğenmezsen değiştirebiliyorsun çok büyük sorun olmaz. Ama carbineer yanına destekleyici bir meslek almazsan çok başarılı bir meslek değil. Artisan derkeende Weaponsmith yada architect olacağını varsayıyorum. Bu mesleklerin yanınada eğer vendor kullanmak istiyorsan merchant alman gerekebilir. Bence crafter bir karakter savasci bir karakter yada iyilestirici bir karakter arasından seçimini yap.[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar aslında adam gibi bir artisan olmak istiyorum.. Ama sadece Artisan da kesmez ki beni.. yani yanında az da olsa ucundan huntlara katilacak bir karakter lazim...yani artisanliği benimsedim.. eyvallah yapiyoruz survey murvey.. engineer olmak da gayet eğlenceli ama bi yandanda hunt olayina gireyim diyorum.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Sosyal ağlarda paylaş

Moblarda güzel lootlar olmadığı gibi güzel bir senaryoya oturtulmus caveler vslerde yok. Dolayısıyla huntların amacı experience kazanmak ve deri,kemik,et toplamaktan öteye gidemiyor. Aslında hunta gitmenin amacı combat skillerini geliştirmek. Hunta gitmek için combat skilli geliştirmeye gerek yok. :-p (Normalde mission alarak grup hunta çıkmak para getiriyor ama artisan olduğunu söylediğine göre extra bi para kaynağına ihtiyacın yok. Zaten kaliteli reource pesinde kosmaktan hunta vakit bulamayacaksın.)
Aslında başlangıç olarak artisan (weaponsmith, architect, armorsmith, tailor, chef) olmanı ben tavsiye etmem. Çünkü özellikle ws, archi. ve armors. için para kazanabilmek için iyi kalite mallar üretmen gerekir. Bunun içinde iyi kalite malzemeler (resourcelar) kullanman gerekiyor. Bunların fiyatlarıda hayli pahali sayılır. İlk başta istediğin mesleği masterlayıp sonra kaliteli silah armor vs yapıcam diyorsan, mesela ogoed hesaplamıştı architectte 0 dan master olunabilmesi için 2 mil gibi bi para lazım.
Oyuna giremiyoruz sıkıldım uzattım lafı :-p. Oyuna artisan başlarsan çok fazla monitör klavye ve mouse kırarsın sinirden. Ama 2-3 ay sonra geriye baktığında hakikaten oyunun hakkını vermiş olduğunu anlarsın.[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Sosyal ağlarda paylaş

weaponsmith hic olma. her gun yeni ws cikiyor piyasaya piyasasi acayip dustu. hele stryker gibi surekli yaptirip bol sermayeyle resource alip baska wslere fason uretim yaptiran ve pazari kaliteli ama ucuz malla surekli dusuren birisi de varken. 3 ay once bi laser carbin 30 k gibi paralara satilirdi simdi 7-8 k ya pahali diyenler var. t21 bulunmazdi simdi 30 k. armorsmith iyice durumda pazari cok dusmedi hala compozitler iyi fiyatlardan gidiyor. architectin ise turnoveri cok dusuk. yani satis sayin cok az ve cok seyrek olur, ama sattigin sey pahali olur. tabi small houseleri saymadan.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açıkçası oyuna sahip olmayan yegane yazarlardan biriyim.. İlk başlarda çeviri yaptım.. daha oyun piyasada yokken. Şimdi çeviri yapmaya devam ediyorum. Oyuna ısınınca da kendi yazılarımı yazacağım..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...