Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bugün tatilden geldim.Oyunu alıp bir hevesle kurdum.Cracki vs yaptıktan sonra klikledim bir sistem taraması yaptıktan sonra please wait..loading ekranında kalıyor ve yanıt vermiyor? Ne yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Orda acele ediyorsun bence. O işlem çok uzun sürüyor (malesef) ve işlem sırasında ctrl+alt+del yaparsan sanki geçersiz işlem yürütüyor gibi gözüküyor... Bekliyceksin[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Biliyorum,uzun sürüyor.Bekliyorum sonra bitiyor gothic2 nin ekranı hala ekranın ortasında kalıyor.Beş dakika bekledim hala gitmedi ctrl alt del yaptım yanıt vermiyor yazdı.En az 10 kere denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 wın 98 se gıbı hızlı bır ısletım sıstemınde ... defraglanmıs 5400 rpm hdd ile ... 2000 athlon xp 256 mb ram ile ... 3.5 dk suruyor ... ama ilk yapısta ilk kullanımda daha uzun suruyor ... daha once dedıgım gıbı 5 dk 10 dk vs ... unut shortcut a cıft tıkla gıt cay ıc kahve ıc tuvaletını yap gazete oku vsvsvs ... taaa kı ekrana kendılıgınden bır hata mesajı gelene kadar ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ben p4 1700 kullanıyorum bendede 3.5 dk de falan anca açılıyor. Oyunu yapan firma azcık acemi galiba, daha yeni piyasada yer ediniyor[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 16mb ekran kartiyla oynuyorum sehir icinde resmen sıkıldım bi sokak gecicem diye :) fakat sehir dısında oyuna basladigim yerde falan hic takilma olmadi. oyuna devam etsem ilerde sorun cikarirmi kart? ve sehir icinde cok zaman geciriliyor mu oyunda?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar