malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bunun için!! grrrr ben de istiorum[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 si olmadığı için gidemedim ben ama bizim guild chatte bahsediolardi hadi bane alcaz die ayrıca staffı fazla beğenmedim hepsine 50 focus işine yaramazki 148 hits de güzel ama nebiliyim daha iyi şeyler olabilirdi[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 itiraf ediyorum bu focus bonus ne işe yarar hiçbi fikrim yok hadi belgarioncum bi izah et[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 daha az mana ya cast ediyorsun sanırım ve daha etkili oluyor en azından ben böle biliom[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 çok işe yarar 3 skill e de focus. izah ediim güzel abim şimdi ben lvl 50 yim ve bu staff 3 spell line ima da 50 focus veriyor.normalde bi büyüyü cast ederken %125 mana harcıyoruz.bu focus sayesinde bütün büyülerimi %100 mana harcayarak yapıyorum. Cabalist sadece 1 spell line kullanmadığı için(wizard gibi) bu staff ın üzerine staff bilmiyorum. Bnm şu an kullandığım spirit ve matter a 50 focus veren prince drop.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu arada si de acayip droplar gördüm. Rejuv skilline focus veren hammer lar var. ama mythic dediğine göre şu an çalışmıyor. Cleric ler için harika bişi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Sidi ye gidiyoruz × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 itiraf ediyorum bu focus bonus ne işe yarar hiçbi fikrim yok hadi belgarioncum bi izah et[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 daha az mana ya cast ediyorsun sanırım ve daha etkili oluyor en azından ben böle biliom[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 çok işe yarar 3 skill e de focus. izah ediim güzel abim şimdi ben lvl 50 yim ve bu staff 3 spell line ima da 50 focus veriyor.normalde bi büyüyü cast ederken %125 mana harcıyoruz.bu focus sayesinde bütün büyülerimi %100 mana harcayarak yapıyorum. Cabalist sadece 1 spell line kullanmadığı için(wizard gibi) bu staff ın üzerine staff bilmiyorum. Bnm şu an kullandığım spirit ve matter a 50 focus veren prince drop.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu arada si de acayip droplar gördüm. Rejuv skilline focus veren hammer lar var. ama mythic dediğine göre şu an çalışmıyor. Cleric ler için harika bişi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Sidi ye gidiyoruz × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 çok işe yarar 3 skill e de focus. izah ediim güzel abim şimdi ben lvl 50 yim ve bu staff 3 spell line ima da 50 focus veriyor.normalde bi büyüyü cast ederken %125 mana harcıyoruz.bu focus sayesinde bütün büyülerimi %100 mana harcayarak yapıyorum. Cabalist sadece 1 spell line kullanmadığı için(wizard gibi) bu staff ın üzerine staff bilmiyorum. Bnm şu an kullandığım spirit ve matter a 50 focus veren prince drop.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu arada si de acayip droplar gördüm. Rejuv skilline focus veren hammer lar var. ama mythic dediğine göre şu an çalışmıyor. Cleric ler için harika bişi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar