Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 heh ben geldim yani geliyorum patchler bitmek üzere neyse popeye charımı gm fisher ( belkide legend eger ps varsa fishing için ) yapıp swg çıkana kadar denizlerde takılmak istiyorum bu sefer ehe neyse popeye gorurseniz bi selam verirsiniz artık bide tailoringi en yuksek olan kim aranızda? bi barbed armor set yaptırıcamda ( bide çizme felan :)) deriler var bende 200 kadar yeter sanırım[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehe yaparim ben saban gemi 10k full spellbookun hazir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Ya ben de GM Fisherman olmak istiyorum. Cirak ister misin? :) Bol sans.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 heh ben çıraklıktan kurtuldugumda tabi takılırız beraber :) hatta 2 gm fisher aynı gemide güzel olur[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 arrgh bi bulsam aosda gelsem bende umarim gelir artik aosum bende takilirim fisher fishir :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hoş geldin pop :) korsan/fisher ol sen bence :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Benımde canım cektı valla,fishıng dısında hangı skıllere yoneleyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar