DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bende yener demedim o ordu ztn grudge...mükemmel yaklaşım dedim :D
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Borbag, 28 November 2003 22:26 tarihinde demiş ki: öldürün rpmi:-( bu foruma takılan herkes deli gibi FRP oynuyo di mi? herkesin en az 3 campaign'i var, bütün campaignlerde de kasete alınası RP performansları sergileniyo. Forumlarımız, boşta oyuncu bulamayan game masterlarla dolup taşıyo. konuşturmayın beni şimdi... :hrr:[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 28 November 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Walla initiative bekmazsak yani warrior alsa bile wizard döver hep böyle olmuştur ve olacaktır
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Grudge, 28 November 2003 22:35 tarihinde demiş ki: said: Borbag, 28 November 2003 22:26 tarihinde demiş ki: öldürün rpmi:-( bu foruma takılan herkes deli gibi FRP oynuyo di mi? herkesin en az 3 campaign'i var, bütün campaignlerde de kasete alınası RP performansları sergileniyo. Forumlarımız, boşta oyuncu bulamayan game masterlarla dolup taşıyo. konuşturmayın beni şimdi... :hrr:[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 28 November 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] dont chose the easy path luke :)[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 there is no emotion; There is peace B|[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben olmuşum 50. level...[hline] ..scripta manent
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Grudge, 29 November 2003 22:44 tarihinde demiş ki: there is no emotion; There is peace B|[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher jedi bussines, go back to your drinks[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 grudge o laf equilibrium dan mı?[hline] ..scripta manent
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yoo jedi öğretisinin ilk adımı There is no emotion; there is peace. There is no ignorance; there is knowledge. There is no passion; there is serenity. There is no chaos; there is harmony. There is no death; there is the force. kotordan gördüm ben de :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 29 November 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 jedilar demek ki evil a kayan lawful neutral mi oluyo o zaman..[hline] ..scripta manent
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yok direk LN oluyo. kendi öğretilerini kimsenin kafasına dikte etmeye çalışmadıkları için evil olmuyolar...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: horacegoesskiing, 29 November 2003 23:32 tarihinde demiş ki: grudge o laf equilibrium dan mı?[hline] ..scripta manent "equilibrium " ne ki ? bi de "topic down" :)[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 amacına ulaştın sonunda :) equilibrium bol bol gun-fight olan bi film fahreneit 451 ve matrix karışımı bişey.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ehu anti-sistemsal yaklaşım için bir zafer :) indirem ben o filmi o zaman güzel herhal ?[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 fena diil...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 şimdi level 30 dayt döyt zart zurt zırt.....yaw equilibrum sinemaya gelcek diye bekledik bekledik gelmedi yaw!.....sora meteor swarm hede hödö.....[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 konu iyice dağılmış be,neyse zaten savaştırmadan sonuca varılmayacak bu konu,ha bu arada hangi shardlarda oynardınız :) (konuyu çok pis dağıtırım)
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 burda olmayan bir karakterdfen bahsediyoruz bu arada gfrudgeun dediğpi gibi ayrıca o çok akıllı arkadaşımın dediği gibi o 480 damaei (ki buı maksimumum değerdir her zarları max atarsan 480 koyar)yermi,sr si kaçtır,reflex savingi kaçtır,at will teleport itemı yokmudur? ehuem karıştırmasak konuyu. Ayrıca grudge bence açıklamalarımda anlaşılamyacak kural dışı bulunucak bişi yok?
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ha bu arada yine grudgeın dediği gibi (ben sevdim bu adamı :) ) savaştırmadan olucak şeyler diil bunnar.Varmı pvp ye gelen :)
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yok zar falan 480 sr'ı yok warriorun büyü de save'e izin vermiyo temiz :) ha ayrıca 480 damage yedikten sonra fighter'ın massive damage yüzünden DC 101'e fort. save atması lazım... 50. seviye fighter'ın base fort. save'i 27 falan oluyo. 50 conu olsa 47. savelerine +20 alsa magicallarla falan +67. hala d20de 34 atması lazım :) eğer merak ediyosanız energy substituted, twin, intensified apocalypse from sky (book of vile darkness.) ayrıca açıklamalarında kurallar dahilinde bişey göremedim. [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yok daha neler , neymiş bu büyü ilk defa duydum bunu bak.gerçi hala 480 hp koymaz ama iyi damage baya,hemde resistanceı yok?Anlamadım bu işten neymiş o büyü?
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 o levelda warriora öle pek koymaz bence ne bilm acsi bayağı vardır heralde?Üzerinde en aşşağı +5 platemail olur o da en aşşağı para harcamamışsa hiç,şöle baba bir ünique zxırhı olur kesin +5plate ne kelime sonuçta deli parası var adamın acsi çoşmuştur bilmiyorum,saçma gelio.Sırf mobility alsa feat olarak dexin bonusunu acye atsa,baya bir armoru olucak(yoksa mobility sadece 4ac e kadarmı veriodu?)ne bilim çıplakken bile acsi olur ,zırhı parası yerindedir item vs bakımından iyidir?480in hepsini yemez ve bu yüzden fs atmaya gerek kalmaz kanımca.En kötüsü teleport filan olur ,itemla geldiğini görünce ondadna bi reflex atarsın :)ha at will teleport itemı alıcak seviyede olduğunu iddia ediyorum o parayla ben warriorun 50 mil rahat vardır.
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Sonuçta adamın 50 level olması için kesmesi gerekn yaratıklar bayağı bir fazla,dragonları kahvaltıda yemesi lazım xp için :) yoksa imortaldır kendisi , karınca goblin keserek olmuştur derseniz o başka,balor kesicek,dragon kesicek,celestial kesicek vsvs.Onlardanda hazine eşya lotluyacak.30 level wizard gidipte balor kesemez mesela :),dragon keser ama zorlanır.Lafım yok.İtem olarak,böyle düşünürsek warriorun kullanabileceiği baya bir spell var esasen(wand vs).Tabii mordanaikens disinjunction muydun ney di bi spell vardı adamın magical eşyalarının magicallığını alıodu.Ama onuda resist etsin,save throw atsın artık :)
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: sinanural, 30 November 2003 14:39 tarihinde demiş ki: 30 level wizard gidipte balor kesemez mesela :),dragon keser ama zorlanır. abi böyle diyosan zaten ben boşa kürek çekmişim. balor kesemez dedi ya... bekçi köpeği yapar baloru kapısında. ejderhadan da bavul... [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Fighter wizard'ın yaına geldi mi iş biter ztn en aşağı 5 attack'ı wardır turn'de bir de bahçe hortumu saldırsı yapar(whirlwind:)) wzard kalmaz ortamda ama wizard'ın yanına yaklaşmak da zor sonuçta fly gibi müthiş büyüler var[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK [Bu mesaj Bonus tarafından 30 November 2003 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar