Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Grudge, 20 November 2003 23:42 tarihinde demiş ki: walla time stop'a nası immune olabildiğini açıklamadan ben bu tartışmaya devam etmicem...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher hay hay,düşün bakalım ben 50 level peasent olayım.Uzun yıllar boyunca tarlalarda çalıştım ve 50 level oldum (tamam biliyorum saçma :)).Artık çoğu tanrı ve tanrıçadan yüksek ve yine birçoğunada eşit leveldayım.Elimi bir sallamamla yerden otlar fışkırıyor(warrior için:elimi bir salmamamla dünyanın yarısı zangırdıyor).İnanılmaz hızlıyım,dünyayı hiç yorulmadan turlayıp tarladaki çalışmama devam edebiliyorum.Artık tarlalarım düzlemler,gezegenim ise sonsuz uzay olmuş.Ama dallamanın teki bana geliyor ve 9.seviye bir wizard büyüsü olan time stopu çekiyor.Başımı kaldırıyorum,aptallığına gülüyorum sadece,elimi bir sallıyorum ve zaman eski haline dönüyor çünkü ben 50 levelım ve neredeyse, sadece ölümsüzlük özelliğim dışında denebilecek kadar fazla bir neredeyse bu,bir tanrıyım,yıllar benim için dakikalar gibi geçiyor bana 5 dakika gi,bi gelen bir sürede "normal" insanlar 5 yıl yaşıyorlar,gittikçe yaşlanmama rağmen hala tam formumdayım,kaç yıl oldu,hatırlamıyorum,ama tek bildiğim zamanın benim üzerinde bir etkisi olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 saçmaladığının farkında olman güzel tabi :) 50. level bi peasant'ın bikaç düzine feati (ki hiçbiri o yukarda söylediklerini yapmaya yetmez...), 25 base attack bonusu 21 base save bonusu ve bikaçyüz hpsi vardır. ben burda seni tanrı yapan bişey göremiyorum... elle tutulur bişey göster. aha 50 oldum ben bi şekilde artık bitirdim gibi bi kavram yok.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Neredeyse tanrılık dedim bu arada,belli bir level yani seviye diyeyim şuna bazı şeyler seni etkilemez hatta 50 level warriorun gate filan açtığını duysam hiç şaşırmam.Biraz komik ama gerçke olucak o adama ancak aşmış diyebilirsin. Ha 50 level wizard ne diosan o multi aşmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 abi yok öyle bişey. kuralları var bu oyunun. tanrılar bile istatistiklendirilmiş, kısıtlanmış yeri gelince. sen diyosan ki ben dinlemiyorum onları eywallah ozaman. golge ile beraber takılın (o da böyle sistem düşmanı anarşist bi arkadaştır :) bu topiki görürse gelir başımın etini yer zaten...)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ha biraz ortamı renklendirmek için yazdım o peasent hikayesini,50 levelın umarım gerçekten yüksek bir level olduğunu idrak etmişsindir,yani ben en azından hiç 50 level karakter görmedim.Herhalde peasent gerçekten saçma ama peasentın yerine warrior koyunca saçmalık kalkıyor binlerce hitpointi olan,adı sadece efsanelerde duyulan bir manyak.Diğeri ise(wizard) Raistlin vs gibi kendi düzlemindeki en güçlü adamlar.Ama 50 level warriorun/peasentın/cleriğin/commonerın..vs bile adı heryerde duyulur,Spell resisti aşmıştır 50 level warriorun 30 levelda 40 oluyordu,sonuç itibari ile time stop da bir büyü ve bence o kadar ileri biri tarafından resist edilebilir,ha kaldıramaz,ama resist edebilir o hikayeye renk katmak içindi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 level atladıkça kimseye SR vermiyolar. (time stop'ın SR dinlemediği gerçeğini bi kenara bıraktım şimdilik...) nerden çıkardın ki bunu? aynı oyundan konuşuyoruz di mi?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 resist derken yanlış anlama,biliyorum o direk bir büyü değil ama 50 level idrak sınırlarını zolayan bir level,o kadar kolay olmamalı, en azından 9.level spelliyle olmamalı.Ayrıca sana epic heros handbooka bakmanı öneririm.Players Handbookta her resist edilemez denilen şey sadece 20 levela kadardır MUTLAKA 50 levelda o kadarını yapabilirsin,gerçekliği aşabilirsin,evet,bu oyunun kuralları var,ama bu kurallar zaten senin 50 level olmanı engelliyor(sayılır).Yani gidipte 50 level olucam hoca ben deyip 50 level olamazsın,aşman lazım.Ama bak 30 level olabilirsin ama yinede aşarsın.ve bu kadar önemli bir seviyeye gelince senle beraber bazı kavramlarında aşar,artık tanrılar sana saygı duymaya başlarlar zaten tanrılarla kanka filan olursun kısaca.Onun için dediğim gibi uzay senin gezegenin,düzlemler ise "tarlaların" olur o kadar yüceldikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tabiiki level atlayınca kimseye SR vermiyorlar ama belli seviyelerden sonra belli SR si olur yani adam 50 levela kadar kendi kasmışsa :) 30 levelda 40 sr oluıyordu dediğim o yani merak etme ve lütfen ezmeye kalkışma en az senin kadar bilgim var adam gibi konuşmaya çalışıyorum yoksa bende bilirim ezmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ya bu arada bak bunu bilmiyorum ama herhalde 50 level adamın kendi divine powerlarıda olur yahu o levelda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 walla benim bildiğim tek epic levellarla ilgili kitap epic level handbook. 2 epic campaign'im olduğu için zamanında baya haşırneşir oldum kendisiyle. onun dışında unofficial ya da 2nd. ed le ilgili bi kitaptan bahsediyosan bilemicem. kulvarlarımız farklı demektir...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Time stop yaparsa warrior'un hiç bir şansı yok. Yalan olur ziyan olur gider evinde ağlar 40 gün 40 gece warrior aman diyelim.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ay ben ona epic heros handbook diyorum biliyorum yanlış ama ağzım alıştı bir kere. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 zaten konuda iyice saptı ha dur ben şu wizards forumuna bakiym.Grudge cidden bi sende araştırsana time stopu bi iyicene bak şimdi meraklandım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 abi yok time stop resist etmenin bi yolu. araştırmama gerek yok. senelerce time stop atıp durdular yaratıklarıma :) özellikle bu yaratık time stoptan etkilenmez denmetikçe herşey (tanrılar dahil) etkileniyolar. aslında etkilenmiyolar çünkü time stop zamanı durdurmaz, senin zamanın dışında hareket etmeni sağlar. bilmem anlatabildim mi?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 özel bi race olmadığın sürece SR olmuıyormuş warriorda (itemsız filan) ama bunu bende biliyordum ya neyse şimdi hiç kendimi wizards forumunda kasamıyacağım :) dediğim şu konu iyicene saptı ne diyorduk.Ha biri demişki time stop atarsa alır diye sende diorsun grudge bunu,bakalım ben 50 level bir warriorum initiative i nasıl olduysa tuturamadım,time stop yedim mage şimdi 1 round bomboş bakalım napıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hmm ok anladım evet zaten wizardsdakilerde öyle birşey demiş neyse ts yiyelim bakalım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 aslında bu savaşın sonu gözükmüyor bence warrior sıkıştımı topuklamaya başlar,age gate açıp vınlar vs vs ama yinede hangisinin daha çok şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yahu bu arada insiyatif warriorda,time stop yemeden direk bir knockdown basar boynunu uçurur wizardın öyle bir opsioynda var ama hala ben ts den sonrasını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ilk mesajıma bakarsan fighter insiyatifi kaptırırsa demişim. o levellarda herşey çevresel koşullara ve sonra da insiyatife bakıyo. kim önce giderse o alır. o level bi fighter (ya da 30. level olanı) muhtemelen tek vuruşta herhangi bir wizardı öldürür zaten...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ok anlıyorum peki ya insiyatifi wizard alırsa ne olu r onu merak ediyorum hani bir kas yığını hayvanlığına ne yaparsın(itemlar filan vardır herhalda SR sinin 60 olduğunu ve mind spell immunity featleri(ki herkese açıktır)aldığını varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tam `banne banne warrior yener` kivamina donuyordu ki anlamissin time stopun neden resist edilmedigini. :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu arada grudge sen bana icq nu filan pmden atsanda öyle konuşsak çok kirlilik oldu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Wizardlar Intelligence ve Wisdom'ı yüksek şeylerdir. Hangi wizard tutup kendinden 20 level büyük birşeye durup dururken saldırır ki?Hiçbiri.Hadi diyelim saldırdı. Ki böyle birşey olamaz o zaman Intelligence ve Wisdom'ı çok düşük daha çok aptal aptal statlara yüklenmiş bir wizard olduğunu söyliyelim.O level'a gelmeden kaza gelip börtü böcükle uğraşırken ölür. Yani kısacası böyle bir olay olmaz dünyada =). Olsa bile warrior alıyor.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 orasıda doğru,ama dalması gerekebilr yani adam sana dalıyorsa ve kaçamıyacaksan bende olsam bir şans olsun diye dalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 icq kullanmıyorum... aynen şöyle gelişiyo olay wizard insiyatifi alırsa. (kötümser bi senaryo bu bu arada. çok çaresiz(?!?) bir büyücü...) öncelikle maximized time stop atıyo. 5 round süresi var ilk büyüsü wish: atacağım imprisonment(finger of death, disintegrate) büyüsüne karşı save'ini fail etsin söz konusu fighter ikinci de wish: SR ını da geçeyim o büyüyle 3 imprisonment(finger of death, disintegrate). bitti... iyi geceler. yarın erken kalkmam lazım...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 21 November 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar