Grudge Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 walla ne yalan söyliim. bi halt anlamadım... :) nedir şu elinde silah bile olmayan bi fighterın aşıp gitme durumu?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 28 December 2003 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Yani belki direk frp ile alakası olmayacak ama nwn de denedim level 40 bir ftr gerçekten de aşıyor.Büyücü de öyle.daha önce denile timestop combosu belki işe yarayabilir ama unutulmamalı dır ki fighter in yaklaşık 700-800 hp si oluyor(+5-+6 co bonusu ile) .Ayrıca eğer fighter bir koyarsa direkt öldürme şansı çok yüksek
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 nedir şu elinde silah bile olmayan bi fighterın aşıp gitme durumu? Bu ne sımdı ben bununla alakalı bısey demedımkı :)Sılah olayını acmıyorum bıle cunku yakın mesafeden o lvl da bır fıhterın kılıca gereksınımı olmaz dırek fıstle halleder.[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bakıyorumda sadece şunu diyesim geliyor nedense ; Delinin biri kuyuya bir taş atmış...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 dragonfire: önceden de söylendi. bişeyi çözmeye çalışmıyoruz. şartlara göre değişir durum... elminster vs. drizzt gibi düşün. aslında hesaplarsan elminster kesin alır. ama sonuç tamamen kitabı kimin yazdığına bakıyo :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 31 December 2003 09:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yahu dikkatli okursan ilk sayfalarda bir adamın oturup hesapladığını görürsün şimdi bulmak kasıyor.ama cidden kimin oynattığına yazdığına göre değişir tabii ama benim istediğim tarafsız bi adamın oynatması.
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Dojorel, 26 December 2003 23:11 tarihinde demiş ki: zaten wizard da hic item yok. o evinden cikmiyor nerden toplasin degil mi?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. wizardda item yok evde oturuyor demedikki ama 50 level adamın 50 level olamsı için kesmesi gereken yaratıklar daha güçlüdür item yönünden daha zengindir herhalde,ee parada ona göre tabii.Bu arada o kadar sene fransızca okudum imzandan hiçbişi anlamadım?
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Her zaman warriorlari yonettim mageler hakkında bi bilgim yok ama arkadaslarin dedilerine gore banada mage kazanır gelıor ama aradaki 20 levelı copede atmak istemiom :9
Öne çıkan mesajlar