Hulk Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Osi client'ını calıstırdıgımda makına 10 dk sonra kasmaya baslıyor,wındows menulerı fılan yavas yavas acılıyor,mouse hareketlerınde takılmalar oluyor,kapattıgımda hemen duzelıyor,baska serverlarda boyle bır sorun cıkmıyor.Sadece oside oluyor bu sorun.Makınaya yenı format attım hala aynı sorun devam etmekte.Makınam 64 geforce 2,p3 450 ve 256 ram.Lutfen yardımcı olurmusunuz bu sorun neden oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 3d mi ?[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Hayır 2nd, lbr client denedım aynı,normal denedım yıne aynı, wın 98 kullanıyorum.Bılgısayara yenı format attım ama sorun hala var.Baska oyunlarda hıc sorun yasamıyorum.Daoc bıle rahatca oynuyorum.Ama osi client'ı neden boyle makınayı kasıyor anlamıs degılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar