onurf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Yaklaşık 1 yıldır aralıklı olarak ağırlık çalışıyorum. Eski halime göre vücudumun şekli de değişti ama sorunum eski kilolarımdan olacak karın bölgemdeki yağlar. Kardiyovasküler çalışmaya başladım bir kaç aydır, pek bir fark hissedemedim. Şimdi sorum; Carnitine kullanırsam benim sorunumu çözebilir mi? İnternetten biraz araştırdım glikojen depolarından önce yağ yakımını sağlıyor vs. diyolar. Ve en önemlisi bir zararı var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Valla ben 3 senedir falan falan(son 1,5 sene devamlı)bodybuilding yapıyorum... ARkadaşım eğer bulk çalışıyorsan o yağları dert etme.Çünkü bulkta hayvan gibi kilo alıyorsun.NE zaman bir gün definisyon programı yapmaya karar verirsin o zaman diet+cardio antremanlarına başlarsın... Zaten senin şu anda yapacağın mekik,twist,çakı vb. hareketler bulk çalışmada şekillenmeyi sağlar sadece[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ben 1 ay kullandım o ilacı hiçbir zararı yok ayrıca bana yaptığım dietle birlikte yaklaşık 6 kilo verdirmişti.Kullanman için oy verebilirim :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ha ama diyorsunki ben kaslanmak sitemiyorum,sadece yağları yakmak istiyorum cardio+diet+l-cartine alabilirsin[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Salonda bu işin içinde olan bir kaç kişiyle konuştum ramses'in dedikleriyle paralel şeyler söylediler. İlk olarak normal bir diyetle kilo vermem yağ kütlesiyle kas kütlesini azaltır dediler. Eh bu da bana ters düştü biraz.[hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Onurf bodybuilding le ilgileniyorsan icqdan konuşmaya ne dersin? icq=82245055[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Acıkcası bi$i merak ettim bayaa agır mı calı$ıyosun yoksa sadece vucudu $ekle sokmak icin mi ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Haftada 3 gün hafif denilebilecek derecede çalışıyorum. Yani bir yarışmaya falan hazırlanmıyorum :)[hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar