draedan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bayiliyorum ya, resmen kosusturuyoruz milletten once koymak icin, swgcraft ta yayinlanmis 1sa once ciktigi biz o ara kesfediyoruz, oraya kos eff bul, sonra bulduguna koyana kadar baskasi koysun, acaip heyecanliydi. bugun de dae ninkileri server kapanmasina 10sn kala yetistir, hatta 1ini calistirama.. eheheh tavsiye olunur.[hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ole dun harvester yetistirirken 5 heavy harvester ile bir heavy chemical harvester inv uctu. 1 gun sonrea geri geldi. geri geldigindedeher yer kapilmistir dierek son bi umutla gittim ne gorim mal artisanlar lairi yokedip yerine harvester kuracaklarina hic bisi yapmamislar. lairi cok kisa surede ortadan kaldirinca 5 harvesterlik yer acildi bi gusel yerlestirdim ve oturup cokta guldum keza harvesterlar ucunca belki geri gelir die orayi cadir kurarak tutmaya kalkmistik . ilahi adelet iste ne diim.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar