arian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Benim 2 sorum olucaktı. 1-)Hazır asp indirdim ve içinde istemediğim bir kaç şey var onları nasıl silebilirim?Sanırım mdb dosyasını açıp silmem lazım çünkü veri yardımcı olabilir misiniz? 2-)Asp html sayfasına nasıl koyucam indirdiğim şey bir banner değişimi (random banner) ve siteye koyamadım. şu olayı frontpagede nasıl koyucam? Yardım ederseniz çok sevinicem. Not:Asp ile ilgili hemen hemen hiçbir şey bilmiyorum.[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 2: tagları arasına asp kodları <% arasına yazıp %> bitircen ... yanlış anlamamışımdır işallah[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Yeni Sayfa 1 <% Response.Write "Asp kodu deneme" %> ------------------------------------------
Öne çıkan mesajlar