Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biggest n00b

z0rr0

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar...
Oyun hakkinda hic bir bilgim yok.Okuduklarim kadariyla parayla oynaniyor..ama hic bir link goremedim oyun siparisi vermek icin..

Oyunu nasil alacam,tavsiyeniz nedir..sizce nasil baslamaliyim?OSI ,Freeshard die laflar okudum ,sanirim bunlar server.. Bana ne tavsiye edersiniz.. UO yada baska bir oyunda olabilir..ama baslamak istiyorum.
Tek bilgim.. "Rpg oyunlara hasta olmam" ama daha once online oynamadim..

Yardimlariniz icin tesekkürler,

Ayrica parasiz oynanan bi oyun varmi?:p

- z0rr0

hea ayrica belirtiyim! SanliURFA danim..bu oyunlari buralarda oynayan yok gibi.. burdan olan varsa benle baglanti kurabilirmi?? yardim almak icin..

ICQ- 57726107
MSN - [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

z0rr0 ;
oyunu oynaman icin once cd sini temin etmen lazim.cogu bilgisayarcilarda vardir veya bulamazsan oyunu internettende oynayabilirsin.oyunun cd sini tedarik ettikten sonra account alman lazim.account u verecegim web adresinden kolaylikla parasiz olarak alabilirsin.hemde ilk 15 gun bedava.ondan sonra ise her ay kredi kartindan 12.95 cekilerek oyuna devam ediyorsun.
birde free shard diye bi sey var.free shardlar bu oyunu taklit etmeye calisan yerler.oyun ve oyuncu kalitesi dusuk oldugu icin cok basin agrir ve oyunu oynadigina degmez inan.hic bulasmamani tavsiye ediyorum.aklina takilan baska sorular olursa biz burdayiz.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam oyunu cdsyle almak gerek anladimda bulamiorum cd yi,burda yok!

internetten siparis etcem yollayan sirket yok..

hasie bi durumdayim yani kisacasi..

aylardir..gunluk dertlerimi sıkıntılarimi atacak bise ariodum buldum,hem guzel bi arkadas ortami falan ama gel görki..yollari kapatmislar bea!

parayi vermeye razıyım..simdi bi internetten sitesinden oyunu indirmeye calisiom..650 mb.. kasiorum yani.. bakalim kac gunde inicek:p [ 128k ADSL ] bide üstüne benim sabırsızlıgm eklenince..ohooo

ayrica 128 k ADSL ile oyunu sorunsuz oynarim heralde?

bu olayi daha simdi gordum ama baya explorer bi sahis olduumdan cogu yere baktım, scriptlerden,3rd party programlardan bahsediolar.. umarim bu OSI denen serverda cheat ,trainor,speed hack tarzı seylere yer yoktur...Fair play !

Anason kardes cevabin icin tesekkurle.. su oyunu bi download ediim,senden daha cok yardim isticem..

ha unutmadan unv orencisiym,kredi kartim var.. bu oyunun trial ini yukluom..satin alicamda ne kadar cekerler??

-z0rr0
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunun trailer i diye bir sey yok aslinda.o senin download ettigin tam surum merak etme.oynamak icin accounta ihtiyacin oldugu icin tam surumunu veriyorlar web sitelerinde.o cektigin adresi yazarsan cok memnun olurum.banada lazim :)
hiz icin soyle bir test yapabilirsin.windows komut satirindan
ping atlantic.owo.com
ping europa.owo.com bunlarin average larini soylersen hizin hakkinda daha iyi bilgi verebilirim.
bunlar su an turklerin en cok oynadigi 2 server.en cok atlantic de oynuyoruz.[hline]Kan Damlaları
Sosyal ağlarda paylaş

www.gamespot.com/gamespot/misc/dlx/ultimaonline/index.html
burdan indirdim.. yanliz gamespot adresinde bi hesap acmanda gerekio(free).

hmm avarage pingim 850 falan fakat su an acaip yuklenme var baglantida download sayesinde.. 60mb yuklendi bile.. geriye kaldi 590:p

simdi bu atlantic.. europe.. serverlari.. farkli dunyalara mı tekabül ediyor..

sunlari bilmek istiyorum..
1- OSI denilen seye para oduyoruz ok.. peki ayrica oyunada aylik bir ucretmi oduyoruz.. Game Time denilen sey ne?OSI ye odenen parayla Game Time ayni kavramlarmı?
2- Diyelimki ben atlanticte oynadim..sora europe ya gectim... atlanticte kazandigim karekteristik ozelliklerimlemi oynayacagm europe de..?
Sosyal ağlarda paylaş

1-aylık 13 dolar para oduyosun kredi kartıyla.game time code'da bi nevi kontor olayı.
2-hayır her shardda ayrı karakterlerin olucak istedigin kadar shardda oynuyabilirsin tabi skil kasmak sana kalmıs:)en guzeli iyi bi shard secip once orda oynamak sona alıstıkca zaten karar verirsin.baslangıc icin en guzeli atlantic gibi pingleri hic bi zaman super olmasada benim icin hep ortalamaydı geneldede oyle sanırım.europa gibi cok fazla dalgalanma olmuyor pinglerde:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...