digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ben tamer-traser hunter karması düşünüyorum fakat ben bu karakterle saldırılara açık olacağım siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enialis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Walla fzla annamam ama tamerdan.Bence: Taming Lore Carthography Tracking Magery Eval Medit;Hepsi 100 olarak.Yane şahsen ben böle yapardım. Ne düşünürsün bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hım.. bende.. Animal Lore Animal Taming Veterinary Lockpicking Cartoghrapy i kesin düşünüyorumda iki tane yardımcı olarak ne seçeceğimi bilmiyorum.şunlardan ikisi olabilir, tabi başka fikrin varsa söle Fishing Detecting Hidden Magery Remove Traps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yardimci skillerin magery ve meditation olabilir.magery olmazsa o chestleri her actiginda olursun zaten heh.hem invisible,greater heal gibi buyulerede muhtacsin[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 aklıma bişi takıldı bu durumda ben üç karakterin karması olacam: tamer, treasure hunter, mage çok daha zor olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 aslinda zor degil.2 tane genel treasure hunter template i var.biri thunter-bard digeri thunter-tamer.seninki tamer li olani ve hemen hemen herkeste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar