digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ben tamer-traser hunter karması düşünüyorum fakat ben bu karakterle saldırılara açık olacağım siz ne dersiniz?
Enialis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Walla fzla annamam ama tamerdan.Bence: Taming Lore Carthography Tracking Magery Eval Medit;Hepsi 100 olarak.Yane şahsen ben böle yapardım. Ne düşünürsün bilemem
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hım.. bende.. Animal Lore Animal Taming Veterinary Lockpicking Cartoghrapy i kesin düşünüyorumda iki tane yardımcı olarak ne seçeceğimi bilmiyorum.şunlardan ikisi olabilir, tabi başka fikrin varsa söle Fishing Detecting Hidden Magery Remove Traps
Anason Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yardimci skillerin magery ve meditation olabilir.magery olmazsa o chestleri her actiginda olursun zaten heh.hem invisible,greater heal gibi buyulerede muhtacsin[hline]Kan Damlaları
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 aklıma bişi takıldı bu durumda ben üç karakterin karması olacam: tamer, treasure hunter, mage çok daha zor olmazmı?
Anason Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 aslinda zor degil.2 tane genel treasure hunter template i var.biri thunter-bard digeri thunter-tamer.seninki tamer li olani ve hemen hemen herkeste boyle
Öne çıkan mesajlar