Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates of the caribbean sorunsallımsısı

ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

Ya beyler en son bu Rhaul adlı Governor'un aradıgı elemanı Sarı$ın afetle bulduk sonra onun ewine gittik bi baktık kız bunu oldurmu$ sonra bana daldı bayıldım... Rhaul kızla konu$tu ve Isle Muelle'deki kilisenin kutuphanesine bakmasını istedi .. Ben de Isle Muelle'e gittim AMA Kiliseyi bulamadım butun $ehri talan ettim .. Ba$ka bir$ey mi yapmamız gerekiyor yoksa bu kiliseyi mi bulmak gerek .. Egr olay kilise ise yerini tarif edebilir misiniz ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bitireli baya oldu ama bunun hakkında baya büyük tüm yerleri bulabileceğin konu var biraz eski konuları araştır bulurusn yane 2 ay flms geçmiştir herhal hatta daa fazla snrım[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm pirates of caribbean die araytırım .. Olmazsa up'larım burayı ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Sosyal ağlarda paylaş

Bulamadım benim sorunumla ilgili ... Kiliseyi bulamadım kafayı yiceeem[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Sosyal ağlarda paylaş

heheheee bitirdiiim niahah .. Sonunda demi$tim i$alla danielle ilen i$i bitiririz diye, iiki de oldu :)[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...