ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ya beyler en son bu Rhaul adlı Governor'un aradıgı elemanı Sarı$ın afetle bulduk sonra onun ewine gittik bi baktık kız bunu oldurmu$ sonra bana daldı bayıldım... Rhaul kızla konu$tu ve Isle Muelle'deki kilisenin kutuphanesine bakmasını istedi .. Ben de Isle Muelle'e gittim AMA Kiliseyi bulamadım butun $ehri talan ettim .. Ba$ka bir$ey mi yapmamız gerekiyor yoksa bu kiliseyi mi bulmak gerek .. Egr olay kilise ise yerini tarif edebilir misiniz ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Walla bitireli baya oldu ama bunun hakkında baya büyük tüm yerleri bulabileceğin konu var biraz eski konuları araştır bulurusn yane 2 ay flms geçmiştir herhal hatta daa fazla snrım[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Hmm pirates of caribbean die araytırım .. Olmazsa up'larım burayı ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bulamadım benim sorunumla ilgili ... Kiliseyi bulamadım kafayı yiceeem[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Town hallın hemen yanında bı dısarı cıkıp bak.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 heheheee bitirdiiim niahah .. Sonunda demi$tim i$alla danielle ilen i$i bitiririz diye, iiki de oldu :)[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar