Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bu ilk aranıyor :P http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0000399WF/kevincostnerc-20/102-9134959-3455300 1985 - AMERICAN FLYERS Sports physician Marcus persuades his unstable brother David to come with him and train for a bicycle race across the Rocky Mountains. He doesn't tell him that he has a cerebral tumor. While David powerfully heads for the victory, Marcus has to realize that the contest is now beyond his capabilities. / Features great views of the Rockies and an insight in the tactics of bicycle races. heh :] Mevcut mu?? (Divx-DVD-VCD farketmez).Olmadı,Bir Divx ciye-Vcdciye giderken bir kontrol etme imkaanınız var mı?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 up![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Cnbce de vermişti bu filmi bi ara izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 malesef elimde yok ama muhteşem filmdi. bazı yerlerinde baya duygulanmıştım. halfmumi senin kesin izlemen lazım bu filmi. ben bile gaza geldim filmi izlediktan sora bisikletimin lastiklerini falan şişirdim :)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 up! Benim yerime indirebilecek var mı peki bunu? Yada 1-2 film daha yazsam onlara bakacak varmı? :) Teşekkürler... [topiğimi unutmuşum lol!][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 up yenişten.. up up up..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 up!EasyNewsten benim iiçin indirebilecek var mı? :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar