Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Eski bir oyun yaw 98 senesinin mi bende tam hatirlamiom taa o zmn demosunu oynamistim da hosuma gitmisti neden satın almadım acıkcası bende bilmiyorum ama bi yerde okudum gene oynamak istedi cnm nerden bulurum bu oyunu ben simdi? imkansız deildir elbet :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bana da lazım elinde bulunduran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bende var :) hatta 4 cd idi kendisi :) Faerdun tr ye gelince şubatta sana kopyalayabilirim sanırım unutmaz isem :) kargo ve boş cd masrafı senin :p varmı başka eksik oyunun :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Valal bendede vardı ama 2 cd ıdı yanlsı hatırmalmıyorsam bassetgımız stratejı oyunu dımı hanı bas elemanın alevlı bı kılıckullandıgı oyun.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar