hamzaabi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 counter da config vardı eskiden nasıl yazılıyo bilmiyorum ama mesele k harfine basınca direk silah fln alıyodu onu sadece bomba alıp bombayı da eline alası işin nasıl bişi yazılması lazım
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 autoexec.cfg istiyorsun galiba. eğer sierra klasöründe 'autoexec.cfg' adlı bir dosya yoksa yeni notepad dosyası oluştur adınıda autoexec.cfg yaz sonra içine istediğin tuşlar ve komutlar ile bir sürü '/bind hede hodo' komutuyla dolduracan fakat komplike buy komutlarını bilmiyorum (bir tuşta ak47,he granade,kevler,vb.. alma gibi) Daha fazla bilgi edinmek için Oynasana'yı ziyaret edebilirsin..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bir cfg oluştur ve mesela diyelim K tuşu alias kokorec "buy; menuselect 8; menuselect 2; slot10; wait; slot10; wait; slot10" alias orangutan "slot4" bind k "kokorec; orangutan" dersen bi tek fire a kalır işin eline almak için bombayı... o komutu bilmiorum biraz aradım bulamadım... eline silah alma yani... neyse yardımcı olduysam ne mutlu bana[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 elinde config olan var mı 3 1 i direk alan f3 le mesela elinde olan vasa gönderirse sevinirim [email protected]
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yav kimse bilen yokmu yardım etsin piliz :PP
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 SK Klanın liderinin configine bir bakın isterseniz;Tıkla[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 SK Klanının lideri kim ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bulamadım valla kimse bilmiyo bea
Öne çıkan mesajlar