hamzaabi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 counter da config vardı eskiden nasıl yazılıyo bilmiyorum ama mesele k harfine basınca direk silah fln alıyodu onu sadece bomba alıp bombayı da eline alası işin nasıl bişi yazılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 autoexec.cfg istiyorsun galiba. eğer sierra klasöründe 'autoexec.cfg' adlı bir dosya yoksa yeni notepad dosyası oluştur adınıda autoexec.cfg yaz sonra içine istediğin tuşlar ve komutlar ile bir sürü '/bind hede hodo' komutuyla dolduracan fakat komplike buy komutlarını bilmiyorum (bir tuşta ak47,he granade,kevler,vb.. alma gibi) Daha fazla bilgi edinmek için Oynasana'yı ziyaret edebilirsin..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bir cfg oluştur ve mesela diyelim K tuşu alias kokorec "buy; menuselect 8; menuselect 2; slot10; wait; slot10; wait; slot10" alias orangutan "slot4" bind k "kokorec; orangutan" dersen bi tek fire a kalır işin eline almak için bombayı... o komutu bilmiorum biraz aradım bulamadım... eline silah alma yani... neyse yardımcı olduysam ne mutlu bana[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 elinde config olan var mı 3 1 i direk alan f3 le mesela elinde olan vasa gönderirse sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yav kimse bilen yokmu yardım etsin piliz :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 SK Klanın liderinin configine bir bakın isterseniz;Tıkla[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 SK Klanının lideri kim ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bulamadım valla kimse bilmiyo bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar