hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Çok büyük bir hevesle gelip kimi zaman hararetli kimi zaman güzel anlar yaşadığım paticiğe veda ediyorum. Burdaki kişilerle hepsi olmasada büyük bölümüyle farklı düşünce yapılarına sahibiz ama paticiğin büyük kısmı benle aynı düşünceleri paylaşmaz ve savunmaz bu yüzden ait olmadığım bir yerde olduğum kanısına varıp herkese elveda diyorum. Gidişime üzülecek insan yoktur ama sevinecek olanların sayısı bir hayli çoktur. Paticikte tek bir şey dikkatimi çekti kendi düşüncesi olmayan insanlar başkalarının düşünceleri altına sığınıp bende burdayım diyorlar tartıştığım insanlardan çok burda hiç birşey bilmeyerek başkalarına destek veren hatta neye destek verdiğini bile bilmeyen insanların olmasına üzüldüm. Ama thalion tebrikler çok başarılı bir savaşçı çıktın çoğu gibi hakaret etmeden uzun uzun tartıştın kişisel tenkitlerde bulunmadan aşağılayıcı sözler sarfetmedin bu yüzden en uzun soluklu tartıştığım kişi olmana rağmen sana en ufak bi kinim yoktur zaten olsada umrunda olacağını sanmıyorum. Bir-iki ay önce öğle saatlerinde merhaba dediğim paticike gece yarısı sessiz bir şekilde elveda diyorum. Kurtlar Vadisi topicine iyi bakın haaa belki yazılanları izlemek için gelirim.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... [Bu mesaj hasansemre tarafından 31 December 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 100lerce kişinin yazı yazdığı yerde kendine göre olanları bulmak senin işin. İster kolayını seçer gidersin, ister zoru seçer bu arayışa katlanırsın. Neyse, yolun açık olsun. Paticik'ten düşen her yaprak üzer..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Patıcıgı ılla geyık amaclı kullanmana gerek yok burda cok guzel eyler ogrenebılırsın arasıra gır sorunu sor cık genede gıdecem dıyorsan yapacak bır sey yok kendıne ıyı bak derım...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Herkes aynı fikirde olsaydı neden bi tartışma alanında bulunacaktıkki zaten. Gider hepberaber dürüm yerdik sessiz sessiz.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 kurtlar vadisi topicine bakariz sen merak etme , ama sen actin ara sira gel mesaj at komplo teorilerimizi paylasiyoruz orda :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 güle güle[hline]eclipse:eive ikeste Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Arkadaşım bence yapma.Gidersen güle güle derim ama yapmamanı öneririm.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Hepinize teşekkürler arkadaşlar aldığım kararımda ufak bi değişiklik yaptım ve artık uzun tartışmalara polemik yaratacak topiclere post atmıyacağım sadece yardım edebileceğim konularda yer alacağım...[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 eheh hoş geldin o zaman[hline]eclipse:eive ikeste Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: SadButcher, 31 December 2003 10:27 tarihinde demiş ki: Gider hepberaber dürüm yerdik sessiz sessiz. :-D[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.