Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Çok büyük bir hevesle gelip kimi zaman hararetli kimi zaman güzel anlar yaşadığım paticiğe veda ediyorum.
Burdaki kişilerle hepsi olmasada büyük bölümüyle farklı düşünce yapılarına sahibiz ama paticiğin büyük kısmı benle aynı düşünceleri paylaşmaz ve savunmaz bu yüzden ait olmadığım bir yerde olduğum kanısına varıp herkese elveda diyorum.
Gidişime üzülecek insan yoktur ama sevinecek olanların sayısı bir hayli çoktur.
Paticikte tek bir şey dikkatimi çekti kendi düşüncesi olmayan insanlar başkalarının düşünceleri altına sığınıp bende burdayım diyorlar tartıştığım insanlardan çok burda hiç birşey bilmeyerek başkalarına destek veren hatta neye destek verdiğini bile bilmeyen insanların olmasına üzüldüm.
Ama thalion tebrikler çok başarılı bir savaşçı çıktın çoğu gibi hakaret etmeden uzun uzun tartıştın kişisel tenkitlerde bulunmadan aşağılayıcı sözler sarfetmedin bu yüzden en uzun soluklu tartıştığım kişi olmana rağmen sana en ufak bi kinim yoktur zaten olsada umrunda olacağını sanmıyorum.
Bir-iki ay önce öğle saatlerinde merhaba dediğim paticike gece yarısı sessiz bir şekilde elveda diyorum.
Kurtlar Vadisi topicine iyi bakın haaa belki yazılanları izlemek için gelirim.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...

[Bu mesaj hasansemre tarafından 31 December 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

100lerce kişinin yazı yazdığı yerde kendine göre olanları bulmak senin işin. İster kolayını seçer gidersin, ister zoru seçer bu arayışa katlanırsın. Neyse, yolun açık olsun. Paticik'ten düşen her yaprak üzer..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Patıcıgı ılla geyık amaclı kullanmana gerek yok burda cok guzel eyler ogrenebılırsın arasıra gır sorunu sor cık genede gıdecem dıyorsan yapacak bır sey yok kendıne ıyı bak derım...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes aynı fikirde olsaydı neden bi tartışma alanında bulunacaktıkki zaten. Gider hepberaber dürüm yerdik sessiz sessiz.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinize teşekkürler arkadaşlar aldığım kararımda ufak bi değişiklik yaptım ve artık uzun tartışmalara polemik yaratacak topiclere post atmıyacağım sadece yardım edebileceğim konularda yer alacağım...[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 31 December 2003 10:27 tarihinde demiş ki:
Gider hepberaber dürüm yerdik sessiz sessiz.

:-D[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...