Necromancery Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yaw burda ben saracensim lvl5 oldum ne tarafa gidip armsman olcam bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ben sana highlander ol dedim demi salak arkadasım :D[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 daverc abi bunlar ne ya acıklarmısın bana armsman oldumda tam bilmiom nası oldugumu arkadas gösterdi arkadas dediğim İtalyan biri :D Armi da taglio Perforanioze Picco Scudo ??? ne bunlar biladeR?[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 perforazione = delici Da Taglio = kesici (slash) Da impatto = Crush picca = polearms scudo = shield[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 necromancery abi saracen olduysan git sil o pgyi direk :)[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 olmaz biraz da zenci olsun hem 1 ay sora kendilinden silinek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 abi zenci degil o cingene direk lol[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Nukem_Verite, 16 Mart 2003 02:45 tarihinde demiş ki: madem italyanca bilmionuz niye itaslyan serverinde oynuyosunuzki[hline][ quote ]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki: LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT? [ /quote ] nuke-verite ama bedavaya oynuyoruz free yani su an cebimden tek kurus eksilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 lem Türkçeye Cevirdim Daoc u ehehe[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hemen banada oretion nasi cevirdigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Nukem_Verite, 16 Mart 2003 02:45 tarihinde demiş ki: madem italyanca bilmionuz niye itaslyan serverinde oynuyosunuzki[hline][ quote ]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki: LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT? [ /quote ] oynuya oynuya öreniyon italyanca :)[hline]-_-_- NyRio -_-_- === Paladin === Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar