SouLSaZaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Arkadaşlar bana ucuza ama pek eski olmayan bi bilgisayar satmak isteyen olursa ben ankaradayım.Pahalı olmasın cünkü bilgisayarı aldıktan sonra upgrade edecegim için.... msn [email protected] buradan ulaşabilirsiniz..Monitore gerek yok ayrıca saolun varolun :[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Birde p4 falan olsun yani bilgisayarın bagıra bagıra acı cekmesini istemiyorum. sdfs[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Şimdi kullandığım makinam var P4 2.4 512 KB 256 DDR 333 40 GB SaMSunG 52*24*52 LG CDRW GİGABYTE onboard ses + lan +64Mb VGA P4 300W çift fanlı usb kasa[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ne kadar?? özelden msj atabilirsin veya daha uzun konuscaksak.. icq:68962289 msn:[email protected] cok pahalı olmasın arkadasım ama senide düşünmek gerekirse cokda ucuz olmasın :)[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar