Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Trillian mı kullanayım ? Yoksa Mirandamı ? Şimdi bana trillian için ram konusunda sorun yaşarsın demeyin ramim yeterince var , Miranda da çok güzel program , ama arayüzünü seviyorum trillianın. Hangisini kullanacağıma karar veremedim .Hangisi daha güzel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 trillian hiç kullanmadım, ama kesinlikle miranda! :D o derece yani eheha[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 trillianda https proxy desteği yok. kablo internet kullanıyosan ya bağlanamazsın ya da baya sorunlu bağlanırsın. trillian dahya böyle bi janjanlı civcivli bi program. miranda gayet sade. miranda kullanıyorum memnunum. ama https desteği olsa eskiden yaptığım gibi trillianı kullanırdım. çok abartı ram sorunu da yaratmıyo bence.[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Evet bencede =] Yeni sürümlerinde https desteği gelirmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Miranda[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ehmm .. miranda nedir ?[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 junior icq[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: SilphatosIce_, 03 January 2004 00:25 tarihinde demiş ki: junior icq[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) teşekkür ederim .. bi' bakalım nasılmış ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 mirandaya junior icq demek yanlıştır. olsa ola icq, junior mirandadır. miranda da trillian gibi icq msn aim yim jabber mirc'nin hepini topunu birden kullanmaya imkan veren bi program. görünüş olarak gayet sadedir. open source'tur ayrıca (di mi?). icq'm hamhumşaralop diye yutuyo ram'imi diyenlerin derdine devadır da.[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mirandada tavsiye edilebilecek skinler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar