SolidSnake Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Arkadaşlar PC m arasıra (nadiren) kendi kendini resetliyor ama bunun zamanları hiç aynı degil mesela pc yi acıyom 15 dk sonrada reset atabiliyor 6 saat sonrada ?BUnun nedeni neler olabilir , ilgileriniz için teşekkürler.[hline]A.k.a Maerglin SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Sanal bellek yetersizliğinden olabilir yada senin hardware ramin çok düşüktür fakat sen hayvani bellek isteyen programlarla oynaşıyorsundur... Belleği sıfırlayan (resetlemeden) programlar vardı fakat şu an hatırlayamıyorum.Yavaşlamaya başladığı an PC o programlardan birini kullanırsan reset atmaz kendiliğinden..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 sistem : p4 1700 256rd ram ve sadece warcraft 3 oynuyorum ya sorun onda degil windowsta nette gezinirkende resetlenebiliyo.winxp kullanıyom.[hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Şu problemden olabilir mi?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: SilphatosIce_, 01 January 2004 11:17 tarihinde demiş ki: Sanal bellek yetersizliğinden olabilir yada senin hardware ramin çok düşüktür fakat sen hayvani bellek isteyen programlarla oynaşıyorsundur... Belleği sıfırlayan (resetlemeden) programlar vardı fakat şu an hatırlayamıyorum.Yavaşlamaya başladığı an PC o programlardan birini kullanırsan reset atmaz kendiliğinden bkz. rambooster @ download.com[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bu worms virüsü bende onla alaka yok direkten siyah ekrana (baslangıc) dönüyo ve yeniden acılıyo pc[hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 evet fizban aynı sendeki gibi bende format atıcam ama korkuyom bisi unutursam die yaw.[hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 güç kaynağın yeterli gelmeye bilir ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar