Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC kendi kendini neden resetler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar PC m arasıra (nadiren) kendi kendini resetliyor ama bunun zamanları hiç aynı degil mesela pc yi acıyom 15 dk sonrada reset atabiliyor 6 saat sonrada ?BUnun nedeni neler olabilir , ilgileriniz için teşekkürler.[hline]A.k.a Maerglin
SWGC account WinteR_Mage
SNN account SolidSNake.
Mesaj tarihi:
Sanal bellek yetersizliğinden olabilir yada senin hardware ramin çok düşüktür fakat sen hayvani bellek isteyen programlarla oynaşıyorsundur...

Belleği sıfırlayan (resetlemeden) programlar vardı fakat şu an hatırlayamıyorum.Yavaşlamaya başladığı an PC o programlardan birini kullanırsan reset atmaz kendiliğinden..[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Mesaj tarihi:
sistem : p4 1700 256rd ram ve sadece warcraft 3 oynuyorum ya sorun onda degil windowsta nette gezinirkende resetlenebiliyo.winxp kullanıyom.[hline]A.k.a Solid_Tr
SWGC account WinteR_Mage
SNN account SolidSNake.
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 01 January 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
Sanal bellek yetersizliğinden olabilir yada senin hardware ramin çok düşüktür fakat sen hayvani bellek isteyen programlarla oynaşıyorsundur...

Belleği sıfırlayan (resetlemeden) programlar vardı fakat şu an hatırlayamıyorum.Yavaşlamaya başladığı an PC o programlardan birini kullanırsan reset atmaz kendiliğinden

bkz. rambooster @ download.com[hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
bu worms virüsü bende onla alaka yok direkten siyah ekrana (baslangıc) dönüyo ve yeniden acılıyo pc[hline]A.k.a Solid_Tr
SWGC account WinteR_Mage
SNN account SolidSNake.
  • Yeni Oluştur...