Spartan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Sormak istedigim bikaç bişey var. 1)Birincisi character ekranındaki weapdam ve armor factor tam olarak nasıl hesaplanıyor? 2)level 6 friar ım.shield of piety yapıyorum normalde 16 arttırması gerekirken, armor factor um 22 artıyor..büyünün infosuna baktıgımda value:16 yazıyor..anlayamadım en çok kafamı bu karıştırdı. 3)mesela ben staff kullanıyorum.staff skilimi teach ettigimde weapon infodaki effective damage per second mı artıyor? 4)bana mor veya kırmızı gözüken bir silah kullanmaya calistigimda effective damage i düşük gözüküyor baya..level im atlayınca otomatik olarka effective damage i yükselecek mi? Yani bana kırmızıyken level atlayınca illaki sarı falan olacak o zaman otomatik yükselir mi? sorularıma detaylı cevap verebilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 weapondamage dan cok weaponskill gerekli. weaponskillinde elinedki silahin tarz speciyle strye bagli. ogregin elinde kullandigin silah slashing weaponsa weaponskillin slash skillinle strnin orantisi oluyo sanirim tam formulu bilmiyorum. armorfactor ise ustundeki armorun verdigi af ve qualitysiyle hesaplaniyo. yani nekadar yuksek quality okadar cok af. effective af ve effective dmg icin en onemli sey quality. ayrica sana sari veya turuncu itemlar en rahat kullanabileceklerin.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loran Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 spartan eski snn uo shardındaki spartan mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 evet snn deki spartan ben.Spartan[!], Spartan[R.T.] teşekkürler yazdıklarınız için, bir de şu büyü yapınca 16 armor vermesi gerekirken nasıl 22 veriyor ona ne diyeceksiniz? staff a vermiştim skill ama hiçbişey artmamıstı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ya onu gafana takma... benim skald a dmg 80 küsür yazio daha fazla dmg verdigi oluo.. yada daha az felan.. salla onu..[hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 evet bone ben de öyle tahmin ediyorum.sagolun level7 oldum grup ile kasıyorum. oyundaysanız msg atın. Spartas nick[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 zegnanın söylediği gibi, sürekli de kendine turuncu ekipman kullanman daha iyi olacaktır bencede. mor silahlar filan resmen seni daha kötü duruma sokuyor[hline]Obscurd BEAST - Minstrel - Proud officer of ASq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 oha bi günde level 20 mi??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 40a kadar iyi grup buldugun surece bi sıkıntı cekmezsin. ama 40dan sonra cidden zordur. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar