Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie sorusu

Spartan

Öne çıkan mesajlar

Sormak istedigim bikaç bişey var.
1)Birincisi character ekranındaki weapdam ve armor factor tam olarak nasıl hesaplanıyor?
2)level 6 friar ım.shield of piety yapıyorum normalde 16 arttırması gerekirken, armor factor um 22 artıyor..büyünün infosuna baktıgımda value:16 yazıyor..anlayamadım en çok kafamı bu karıştırdı.
3)mesela ben staff kullanıyorum.staff skilimi teach ettigimde weapon infodaki effective damage per second mı artıyor?
4)bana mor veya kırmızı gözüken bir silah kullanmaya calistigimda effective damage i düşük gözüküyor baya..level im atlayınca otomatik olarka effective damage i yükselecek mi? Yani bana kırmızıyken level atlayınca illaki sarı falan olacak o zaman otomatik yükselir mi?
sorularıma detaylı cevap verebilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler:)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

weapondamage dan cok weaponskill gerekli. weaponskillinde elinedki silahin tarz speciyle strye bagli. ogregin elinde kullandigin silah slashing weaponsa weaponskillin slash skillinle strnin orantisi oluyo sanirim tam formulu bilmiyorum. armorfactor ise ustundeki armorun verdigi af ve qualitysiyle hesaplaniyo. yani nekadar yuksek quality okadar cok af. effective af ve effective dmg icin en onemli sey quality. ayrica sana sari veya turuncu itemlar en rahat kullanabileceklerin.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim.
Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...