RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 abi ayhana fos diyorsunuzda adam geldiğinde 7 gol 14 asist yapmış...Sadece 2. sezonunda kötü oynamıştı[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mephisto ya sen futboldan cok ıyı anlıyorsun, ya da burdakı kımse bısey anlamıyor.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 valla benim unutamadığım bülent akın'dır.allahın karaktersizine fatih terim istedi diye 7 milyon dolar vermiştik zamanında,yuh be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 pardon ya büyük transfer diyomuş,yanlış mesaj attık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: crepuscolo, 27 December 2003 18:35 tarihinde demiş ki: tek bir şey söylicem fos çıkan trasnferler bkz. fenerbahçe 1 ortega 2 enke 3 washington ( oynadı ama süper bir kararla gönderildi) 4 beşnascik miydi (walla nası yazıldığını bilmiyorum) rus bi adam vardı 5 rebrov gibi bir adamı öldürdüler 6 petkov da eylülde geldi şimdi gidiyor fenerbahçe artık herhalde aylık transfere başlıyacak böyle gitmez abi... not:fenerliler lütfen alınmasın bu benim şahsi görüşüm[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... naptın crep fenerin fos büyük transferleri denmedi ayrıca sen enkeye washiye petkova büyük transfer mi diyosun[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 December 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bullet senin anlamadığın kesinde, birde katılmadığın noktayı belirtsen daha anlaşılır olucan bu arada tevez çok kaliteli bir golcü vede gazetenin birinde beşiktaşa gelicek diye bir yazı okudum, araştırmadım öyle yazdım yanlış bilgi mi ?[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tevez nereye geliyor yav eauhaeh kulübü filan mı satıcaz almak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 FRANK DE BOER / FRANK DE BOER / FRANK DE BOER [hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 smoke'un yazdıklarını yazacaktım tam da. hele tarık cidden çok büyük transferdi o zaman için. ama adamı şimdi tanıyan az.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 tarık ankaragücü forması giyerkene 4-5 sene önce, bunlar deplasman maçına istanbul'a gelmişti, takımları sahilde yürüyüş yaparken biz futbol oynuyorduk, çağırmıştık 5-10 tane şut çekmişti, sohbet etmişti falan hatıram vardır onla ama vede tam fos[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Fos değilde (fos gerçi ama neyse :)) BJK'ya en çok zarar veren transfer Ayhandır.8 milyon $'a alında 1 milyona gitti...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 besçastniiiikkkkkkkk (dorusunu yazmak kasar şimdi okunuşu yeter)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar