Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Walla gecen gün tesadüfen popstar adlı yarısmayı izledim wala pek begenmedim ama iyi kapısıo jurilerle yarısmacılar orası güzeldi..Bugün de izleyemedim noldu kim kimi dövdü kim iyi söledi kim sacmaladı? Armagan denilen denyo naptı? Bu hafta kim birinci olur sizce bence Barıs elenir Elena 1.olur..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 şşş. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 harbi abuzittinmiş.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya birbirimizi kandırmayalım cogunluk izliyodur burda :p[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 suan tvde hıc bır sey olmadıgı ıcın tekrarını seyredıyorum :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ee noldu hoca anlat bari?[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben izliyorum da demin dediğimin programla laakası yok.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: abuzittin, 03 January 2004 01:01 tarihinde demiş ki: ee noldu hoca anlat bari?[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... ac sende dream tvyı seyret[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 dream tv yok bizde..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 oha, tam paradox. said: abuzittin, 03 January 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Bugün de izleyemedim. Bu hafta kim birinci olur sizce bence Barıs elenir Elena 1.olur..[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 valla hıc bısey yok sarkı soylıyıp duruyorlar bıttı gercı sımdı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: -Melancholy-, 03 January 2004 01:06 tarihinde demiş ki: oha, tam paradox. said: abuzittin, 03 January 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Bugün de izleyemedim. Bu hafta kim birinci olur sizce bence Barıs elenir Elena 1.olur..[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! ahanda buldum bi tane hayranını..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar