kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bende bir html kod vardı onu .exe olarak tekrar oluşturdum ve bir işe yaramadığını gördüm şimdi silmek istiyorum ve silemiyorum.şöyle diyor; Cannot delete deneme:It is used by another person or program.Close any programs that might be using the file and try again. dosyayı açmadım bile neden böyle bir hata verdi anlayamadım.nasıl silebilirim?[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ilginç dostan silersin en basitinden 98 se zaten direk command prompt da aç xp ise netden "bootdisk win98" diye aratıp bi disketi oluşturup dosta başlatıp sil 2 dakkanı almaz[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 tamam sağol yarın denerim.uykum geldi....[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 safe modda aç (bilgisayarı aç bilgisayar yüklensin sonlara doğru paso f8 e basıcan windows yüklemesi başlarsa gene dene:) ) orada sil[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 görev yöneticisinden explorer.exe ve iexplore.exe yi sonlandır. sonra uygulamalar tabından yeni görev bölümüne iexplore.exe yazarsan silebiliyor olman gerekir.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar