Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ohooo tam yalan oldu. Ben gelicem demiştim de 2 hafta önce mi ne ama tatil olcanı hesaba katarak demiştim. Tatil olmayınca iş de yalan oldu. Neyse bi dahakine işallah. Resimleri bekliyoruz.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ahanda buluşmna oldu yakında açarlar topici :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 resimlerimizi görmek isterük[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 iskender rezaleti ve bowling şaibesi (karşı takımı kınıyoruz oha gözgöre göre bu kadar hile) hariç gayet güzel bi buluşmaydı hehe[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 resim topici açıcam simdi upload ediyom az duurn :9 ordan devam ederis[hline]Grandmaster Hamburger
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 az durak ben resimleri merak ediom[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Şaibe diyenleri döverim.. ulan siz şaibenin allahını yaptınz be... allahsızlar,, puanları sildirip strike lar koydurdunuz... yapmadğınız adilik mi kaldı?? Ama künefeler şahaneydi....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bu olayın tekrarlanması ve son gün harici bir gün duyrulmasını talep ediyorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Estel_Anorien, 02 January 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Şaibe diyenleri döverim.. ulan siz şaibenin allahını yaptınz be... allahsızlar,, puanları sildirip strike lar koydurdunuz... yapmadğınız adilik mi kaldı?? Ama künefeler şahaneydi....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. ama yetti mi?, şaibeler bile yetemez estelin strikelarını geçmeye :) ama künefeyi beğenmedim ya :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Solonor, 02 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bu olayın tekrarlanması ve son gün harici bir gün duyrulmasını talep ediyorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. bi hafta önceden belirlenmişti abi bu. ayrıca langırtta fırfır yaptığım arkadaşlar kusuruma bakmasınlar refleks olmuş.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar