Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 o ne demek abi öle ;) sesimi duyan varmııııııııııı?? gibi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Arkadaşlar biz içine kapalı bir community diilz ki. bizden herkes gelebilir...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bu arada estel sen hangi tarafta bowluyosan ben mekanda sana en uzak nere varsa orada durmaya gayret göstericem[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 01 January 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 hayırdır cankız?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 lam vukuatın yok mu olm senin kesin vardır[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 iskender de işallah güzel çıkar :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 iskender garantili.. benim mekanım.. bowlingde de vukuatım yok ya :)[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 estel işalla gidiceimiz iskendercide cig kofte vardır yoksa buyuk zevkle seni yogurabilirim estelim kalecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 valla çiğköfte konusunda yorum yapamicam ama vardır herhalde.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 öff ben zor gelirim kamera getirirdim yeni aldık:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ben uğriycam, söz verdim Estel'e az önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ben bi fotoğraf makinasi getirecem de.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 haehae icimden geceni yazmıssın razor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 atıcam ülen:) okadar çaldırdılar yenisini aldık ben atmıcamda kim atıcak!:)[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 her gelcem dien gelirse yarın paticik tamamen kapar atlantisi de iskenderciyi de :) görüşmek üzere[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 chemical megafon getirsin![hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 kemikıl eer ole bisi yapsın valla yasına bakmam o megafonu alır... ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 niye ya iskender siparişini o şekilde veririz ehueh ben 500 binle gelcem :p melun'dan haber yok gelicem dedi ama icqda invis herhal.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 haydi see you tomorrow alligator lar sizi[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 gelemicemki:([hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 chemical yok.. iskender var.. bowling var.. geliyorum![hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 eöö pek sux bi kişiliğim canım.. topiki neremle okuduysam buluşma bugün diil yarın anlamını çıkarmışım.. ee.. haliyle gidemedim :)[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 muaeaue cok suX ßiri$in b@b th3 k3nk n@sıL yalnıs bakarsın...bu arada toplantıdan bi haber warmı kimler gitti naptınız fln?[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 topici estelle düşündükten sonra ben açtım ama ben gidemedim.. özel dersim vardı iptal oldu e tabi geç de oldu estele ayıp da oldu.. oldu da oldu neyse artık başka zamana katılacam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 eh be kenderleme[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar