Gliraniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 simdi elimde 1 saatlik bir mpg dosyasi var bunu her programla aciyorum ama uzunlugunu 40 saniye olarak gosteriyor.Zaman bari ile oynadigim zaman filmdeki tum sahneleri basa basa gorebiliyorum ama o bar 40 saniye , bu sorun neden kaynaklaniyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Hani biz donanım bölümünü spor olsun diye açtk ya.. kenarına insanlar oya işlesin falan..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 haeauehııaehae aksam aksam gülecegim yoktu..[hline]Sap geldim sap gidicem... www.geyikzone.com.tr.tc[/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar