Skymaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bildiğiniz Gibi Ati Artık Driverleride özenle yapmaya başladı.Artık Sık ,Güzel ve sorunsuz driverlar yapmaya başladı. sadece savas kartlarda değil aslında driverlerdada var ati sırf rekabet için multi-lang (çoklu dil desteği) vermeye başlamıstı, tabi nvidia durumu 1 ay sonra oda başladı multi-lang olayına. Daha sonra iş kızıştı nvidia %25 daha fazla performans gösteren driverler cıkardı bundan aynı sekildede atı kimi oyunlarda %35 performans arttırmayı başardı. Sadece öyle güzellikler yetermi?...Sorunsuz,yenilikci, güncel bir şekilde driver çıkarmaya basladılar. Fakat su an bence ati lider driverda çünkü dx9 destekleyen ilk sürücüleri çıkardı. bende Atide var nvidia da ama ben su an nvidia da dx8.1 kullanıyorum. Atide dx9. Neyse bekliyelim ve görelim. Bu rekabet neler doğuracak neler, hep beraber göreceğiz. Bence bu rekabetten OYUNCULAR GALİP ÇIKICAK :) Neyse Lafı Uzatmadan Sürücü Download Adreslerini veriyorum; ATI Control Panel v6.14.10.4029 (Windows 98/Me/2000/XP) ATI Radeon Driver v4.14.01.9088 (Windows 98/Me) ATI Radeon Driver v6.14.01.6307 (Windows 2000/XP)[hline]C++,Delphi,Php,Web Design,Sphere Devoloper. *************Mail-Icq************* See Ya...
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: UrZa, 16 Mart 2003 11:47 tarihinde demiş ki: oyuncular asla kazanamaz.. herzaman için ev sahibi kazanır. oyunu ekran kartları satsın die kazık yapıyorlar. ekran kartlarıda tech yapmamalarına rağmen. ellerindekileri 50-60 dolara mal etmesine rağmen bize 300-370 dolar arası satıyor. Evet haksızda sayılmazsın ama sonucda bu rekabet büyüdükce fiyatlarda düşecektir. Şimdi performans için kasıolar ileride fiyat+performans. Şunuda unutmamak lazım tabi her iş kar amaclı yapılır. ve kartların fiyatlarını markalar veriyor, Yani nvidia ve ati ekran kartını tamamen Çıkarmıyorki? eğer öyle olsaydı fiyatlar cokdan düşerdi. Ama durum söyle MSI a veriolar ASUS a ELSA'ya... Bu üretici firmaları ilgilendirmezki fazla, Nvidia ve Ati Savası. Zaten Chip oldukca ucuz örneğin 300$ a bir ekran kartı chip satışı, bilmiyorum ama 50$ yoktur bile. Ama zamanla düşecektir, diyeceksinki oyuncuya neden yarasın? cünkü teknoloji gelişiyor, oyunlarda gelişiyor. Nasıl televizyon her film i kaldırıyorsa ileridede ekran kartları her oyunu kaldıracak. Belkide ileride Ekran kartına değilde Driverlere verices paraları :lol:[hline]C++,Delphi,Php,Web Design,Sphere Devoloper. *************Mail-Icq************* See Ya... [Bu mesaj Skymaster tarafından 16 Mart 2003 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar