Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usb harddisk sorunu?

Numb

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim bi tane usb den takılan harddisk var içinde xp falan kurulu.
bir tane de makinin içinde harddisk var onda da xp kurulu.
bilgisayarın açılışta direkt olarak usb teki harddiskten çalışmasını nasıl sağlarım?
yada birşekilde açıldıktan sonra usb ten taktığım harddiske geçmesini nasıl sağlarım.
yada şöyle açıklıyım bende bi harddisk vardı normal olarak kullandığım. sonra bir adet usb bağlantı kutusu aldım ve bu kullandığım harddisk i o usb kutusuna bağladım.daha sonra yeni harddisk aldım bi tane ona da xp felan kurdum. ama takdir edersinizki makine direkt olarak usb harddiskten değil diğer harddiskten açılıyor. vede kasanın içindeki harddiskte yüklü olmayan programlar var. usb deki harddiske girince ve ordan bi programa aç deyince (kasadaki harddiskte yüklü olmayan bir programa) onu açmıyor. buna nasıl bir çözüm sağlarız bir yardııım edin rica ederim.[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Qui Bono?
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorunla ben de karşılaşıyorum. yazılım için kullandığım programlarımın bulunduğu harddisk ile normalde kullandığım harddisk ayrı. tek yapabildiğim ise kasayı açıp birini takmak diğerini çıkarmak..

aslında şöyle alternatif bir fikir de mevcut. usb hdd 'e işletim sistemi kurmadan, programları usb hdd e yüklemek, böylece registery anahtarlarını sabit diskte tutmak, harddiski taşıyacağın zaman ise registery anahtarlarını da .reg olarak kaydedip yaında götürmek..

ama biraz işkence gibi.[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...