Sorj Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 herkezi bekliyorum lotr oynayalım biraz =) site üzerinden lords of the rings oynuyoruz browser yada text based artık ne diyorsanız rpg gelin oynayın oynayanlar coğalsın rakamlar fırlasın[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 isminde eru bölümü bulunan bi adamdan da bu site beklenir zaten :P[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 rofllmalol Hsauauhxuhacıjdfgbjı yarık modda gectim direk bunu okuyunca şapşal[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Öyle mi[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 cok eski yaf o site (en bi bucuk senelik) millet aldi basini gitti + o sitede yüksek puana sahip olanlar ya cafe sahibi (eskiden öleydi en azindan) yada cafe calisani.. + cok zaman alio + bi yerden sona ööGGkk gelio filmler bittiğinden beri pek asırı cekici bi yönüde kalmadi acikcasi :P ama zamanınız varsa bi takilirsiniz[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 evet bayadır vardı o site ama baya güzeldir.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 site su an 3 . senesine girdi ve gercektende basıları aldı basını gıttı dediginiz gibi int le alakalı isi olanlar su an cok yuksek leveldeler ve normal savascıların o sınırları bulması cook zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar