Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilanço


farewell

Öne çıkan mesajlar

geçmiş , şimdi yazdiğimin 5 dakka sonrasinda olacak olan ve 5 yil öncesinde de.. an kavrami samtonik semptimeler gösterip kendini değiştirsede bunun tek bir adi var.. geçmiş..

sonrasi olmuş yaşantisallar gün be gün hatirlandikça, "ah" nidasi çok kullanildiği için anlamini yitiriyor. eskinin tadinin huzurunun artik bittiği hatta daha da eksi yönde saplanip iğrendirici haller aldiği dönemlerde , uzunca içinde bulunduğum düşünme nöbetlerimde karşilaştiğim aci gerçek çok ağir idi.

ben büyüdüm.

buna inanmak hala istemesemde , malesef gerçek. benle beraber herşey de büyüdü. ağaçlar , insanlar , bira şişelerinin boyutu ve dostluklarimdaki anlayiş paylari da.

hala 18 yaşimdaki gibi yaşamayi istiyor ve bir nebze de gerçekleştirebiliyor olmam benim için belki bir arti puan. ama hayatin mutlak gerçekleri vardir. ki bunlar gün be gün tepeme biniyolar. ister istemez uyum gösterdiğim hususlar..

23 yil boyunca yaptiğim şeylerin bir bilançosunu yaptim geçenlerde. elde ne var? hiç.

herşeyin nedenini sorduğunuzda anlayin ki artik büyümüşsünüzdür. ve nedenlerin nedenlerini sorguladiğinizda ise aha benim gibi kafayi yemişsinizdir demektir.

bilanço insani kendine küstüren bir husustur. hala 15 yaşindaki bir çocuktan farksiz içsel çatişmalari olan benim , 23 yaşinda hala kendi kendimi sürekli sorguya çekmem ve bunun büyük ihtimal 33 yaşinda da ayni döngüde süreceği gerçeği beynimi farkli çelişkilerle de dolduruyor. nedenler bitmiyor. cevaplar sürekli azaliyor. her bilanço da daha da düşen karmam..

sorgulamaya başlayacağiniz varsa bile başlamayin.. büyümeyin..

valla iyi bişi değil..[hline]%108 alcoholocaust!
bir insanlik ayibiyim bu alemde..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...