deadrynn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 uo ya başlayalı daha 2 gün oldu ve bir çok eksiğim war bunları kapatmamda bana yardımcı olursanız sevınırım.. +ben uo da minner yani craftsman (doğrumu yazdım bilmiorum) im ve tinkering,minner,blacksmth,skillerini arttırmam gerekiyormuş karakterler hakkındaki yazıda ole yazıor ama ben örneğin anarchy skilimide arttırmak istiyorum yani sabah akşam ore çıkarıcağım için onume bir çok tehlike çıkabilir ..onun için savasçı ruhumuda geliştirmek istiyorum..nasıl olucak?? +ikinci sorumda bir de skil oğrenmek için vendor teach mining yazıyorum olmuyor acaba bu soldaki bilgiler eski uo içinmi anlamadım.. +skill eğitmenlerinden 2 defa eğitim alıp skilimi 60 lara çıkarabilirmiyim.. +birde bankanın etrafında skil için kasan elemanlar war onu nasıl yapıyorlar yani belli bi skillden sonramı yapılabiliyor.. Lütfen yardımcı olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 SavaşçI ruhunu geLi$tirmek için önce hangi konuda uzman oLacağIna kadar wermeLisin(Sws Fence Mf gibi) bunların hepsinin skill kasma yöntemleri aynıdır(bi tek elindeki silah değişir).Bu skillini artIrmak için box yapman gerekir. Vendordan skilini her zaman teach edemezsin.VendorLar sadece 0-30 arasI skiLL öğretirLer yani 30'dan sonra kendin kasIcaksIn. HerhaLde arkada$Lar box yapIyordu.Bu i$Lemi her zaman yapabiLirsin tabi güveniLir adam buLmak LazIm.[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Tahminimce Trammel'de mining yapacaksin. Dolayisi ile bir tehlikesi olacagini sanmiyorum pek. Felluca'da (ki orda mining iki kat daha fazla maden veriyor) yapacak isen evet tehlikesi olabilir. Ama artik Felluca'da cok cok az adam kaldi.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 vendorun üzere bir kere tıkla teach seçeneği çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar