casher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Evet arkadaslar cok gurasıoruz bilgisayarcı sanırım Xp dne fazla anlamadıgı icin ikinci bilgisayara interneti paylastıramadık caresiz kaldık bunun bi formulu var mı hersye normal bakın simdi.BEnim bilgisayarıma internet gelior sonra yeni ag kurulumda iste gerekli seylersi seciorum disket olusturup obur bilgisayarda calıstırıoruz ve oda tmm bilgisayarlar birbirlerini goruor fln ama ana bilgisayar deilde dier bilgisayar internete girmio:( bı kere yaptıgın an gırıor sonra an bılgısayara res atınca ayvaları yiyor :( eminimki bu konuda bilgisi olan var benimle paylasırsa cok mutlu olurum Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ethernet kartı varmı? kablolar sağlammı? internet gelmeyen bilgisayarda ağ sürücüsüne bağlan dedinmi? asfkdfkjgj bilşmiyorumda bunlar olması lazım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 uuhuhu Erutankcum vallaha bunların hepsi normal 98 olsa bne %100 cozerdım bu isi eminim ama Xp malşum yenbi biraz cogu kisi fazla bilgiye sahip deil mutlakagozden kacan bole bi puf noktası vardır Bunuda Xp dne ii anlayan Aynı 98 gibi bi bakıma profesyonel adamlar dan ogrenmek laızm burda olduguna inanıorum bi yazaımd edım daha bisuru siteye ayzdım tek tek dolanıorum isallah bi sonuc alırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bilmiyorum armurel kusura bakma kardeşlerine slmlarımı ilet[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ben de aynı problemi yaşıyodum.. şu anda hallettim.. ben kablo-net le bağlanıyorum ve benim bs(bilgisayar)de 2 ethernet var.. biri neti aliyo öteki diğer bs'ye veriyo bağlantıyı.. (bilgisayara pc diyenleri şiddetle kınıyom burdan.. ahha kınadım ) önce iki bs'deki ethernetlere kabloları tak, neti paylaştıracak olan bs'de sırasıyla şunnarı yap: - ağ bağlantılarım > ev veya küçük işyeri ağı kur > önüne gelicek olanlara ileri deyip ( ki burda " bu bs neti alır ve ağdaki bs' lere dağıtır" gibi olan seçeneği işaretlemen gerekiyo ) en son gelecek olan yerde , bu bs' de ağ bağlantısını tamamladım artık diskete neyin gerek yok gibi bişey var onu işaretle ve ağ kurulumunu tamamla. diğer bs'de de aynı işlemleri yap ancak orda "bu bs başka bir bs'den neti alır" gibi bi ibare olan seçeneği işaretle ve ağı kurulumunu tamamla. bi de neti aldığın ethernet hangisiyse onu "ağ bağlantılarını görüntüle" yi açarak bulman ve paylaşıma açman gerekiyo. ancak en önemli konu şurası !!! eğer sen kablo netle bağlanıyosan orda tcp/ip bilgilerinde ufak ancak hayati bir değişiklik yapman gerekiyo.. onu ben öğrenene kadar neler çektim neler.. sende biraz onu çek sonra anlatiyim :)) kabloyla bağlanıyosan ben burdayım.. özel atsan da anlatırım[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! [Bu mesaj DeLiLeRnEfeNDiSi tarafından 01 January 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 varsayılan bağlantının özelliklerinde "ağ kullanıcıları bu bağlantıdan internete çıkar" seçeneğini aktif et. advanced bölümünde ise seçlenekleri aktif yaparak default değerleri bırak. bağlanacak bilgisayarda ise bu bağlantı ile internete çıkacan de ve host olarak internet bağlantısı olan bilgisayarın adını ver.. ama önce kabloları kontrol etsen iyi olur :)[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Dostum oncelikle bu msjı gorunce cok heyecanlandım ve sevındım tam dedıgın seylerı uyguluorum ve benımde aradıgım o ınce ayrıntı kalbim gum gum atıor :) Allahın askına anlat su puf noktayıda haleldeım su ısı arıtk canımdan bezdım allahs enı ınandırsın Cok mUTluyum isallah cozucem sonunda sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 sanırım delilernefendis nickli arkadas benım sorunuma care bulacak ozelden msj attım cvp beklıorum sımdılık ılgılenen herkese tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 şu anda çalışmalarımız sürmektedir... müdüriyet :)[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 5 dakkada beşiktaş 8-) şu an itibariyle casher kardeşinin dırdırından kurtarılmış, 2 bs de sanal aleme aynı anda yelken açma bahtiyarlığına kavuşturulmuştur.. kendime :tebrikz:[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Tebrikler. Lütfen karşılaştığınız sorunları http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64007 adresindeki başlığın altına ekleyebilir misiniz ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar