karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Abim ve benim tahminlerim: 1,2 diye diil ama girebilecekler olarak en büyük ihtimalden en küçüğüne... Dedektif Fırtına (KESİN 1.) Sanitarium The Dig Simon the Sorcerer Toonstruck olabilirmi dedim ama yukardakilerin yanında hiç şansı yok... Başka gelmedi aklıma gelirse söölerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 1,2 MI 3 ve sanitarium olur büyük ihtimal bence simon the sorceror cok güzel oyun ama onu ilk 2 ye koymak altındakilere büyük haksızlık olur[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 said: Spyro, 30 Aralık 2002 18:39 tarihinde demiş ki: #3: King's Quest VI: Heir Today, Gone Tomorrow Yorumunuz ? ölebildiğin ve labirent içeren çözümü aptalca sierra adventureları sux ayrıca adam bariz bi şekilde zevksiz ve değerlendirmesi de berbat şu an şu topice mesaj atmış her birey bence o adamdan daha güzel ve mantıklı bi liste hazırlayabilir[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 arcane'e tamamen katılıyorum... Bir adventure da ölme olmaz... o zaman lara croft da adventure sonuçta puzzle var baldurs gate de adventure... Adventure dediğin Monkey Island dır, Day of the Tentacle'dır sanitariumdur (ondada azıcık puzzle vardı ama mantıklıydı en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Abi sanitarium da ölme savaşla olmuyodu... Fate of atlantisdede vardı ama sonuç olarak cıvığı çıkmıyodu... Phantasmagoria gibi diildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 the secret of monkey island 2. olmuş %90 birinci The Curse of Monkey Island olacak.. tabi dumur olma ihtimalimiz de var :) bu arada grim fandango nun bence 4.-5. olması gerekirdi en azından..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 DOTT olur birinci... Sanitarium'u koymiicak MI3'de olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 ilk 2 herhalde eskilerden olacak adam baya bi takmış... sanitarium da nerede ölüyordun ki ? ben öldüğümü hatırlamıyorum çok mu iyiydim acaba eehehe abi sorun sırf ölme değil sierra adventure yeterince oynadıysanız mesela king's quest serisi oyun süperdir ama birşey olur mesaj çıkar RIP öldün kardeş load et kıl olursunuz kq 5 ti galiba sadece çölde yolumu bulamadığımdan oyunu yarıda bırakmıştım bu hopkins fbi gibi muhteşem bi adventure ın içine doom konularak içine edilmesi gibi birşey tabii oyunda başka bi olay vardı tam sonunda takılmıştım o yüzden[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 2 MO 3 olmus[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 oha MI yerine MO demisim eheh :)[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 1-Sanitarium 2-The Curse of the monkey island 3-Broken Sword : Smoking Mirror demiştim 2 tuttu :) hadi bakalım 1 tutar gibi gelio ama bilemicem adam dengesiz[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 raider benide şaşırttın secret o.. 3 değil ya 1 ya da 2..[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 haydaa onu da mı yannıs görmüsüm :) oha ehehe 1 kesin MI 3 o zaman :) edit:ehuhue ayakjta uyuyom hala :) simdi de 3 yerine 2 yazmısım eheheh [hline]Raid3r-19016599 [Bu mesaj Raid3r tarafından 01 Ocak 2003 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 2. MI 3 degil MI 1 Secret dio Curse demiyor dikkatinizi cekiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 DOTT olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 said: Disappear, 31 Aralık 2002 23:46 tarihinde demiş ki: hopkins fbi super oyundu ya[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] harbi ya guseldi hatta ilk wolfenstein gibi bi bolumde vardi oyunda guseldi baya[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 DOTT olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 nası ya MI 3 listeye bile giremedi mi simdi? oha ehehe nese sonucta adam benim fikrim dio :)[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 forumlara bi baktım da 2. oyun acıklandıktan sonra bayaa bi kisi dott olmalı fln demis yani dott u beklien bayaa bi kisi varmıs. genel olarak en cok itiraz alan oyunlardan biri grim fandango millet utanmasa dövecek adamı nasıl bu kadar düsük verirsin die :) adam da ben klavyeyle oynamakta cok zorlandım bu da etkiledi demis eheheh valla ben oyunun basında biraz zorlanmıstım alısık olmadıgım icin ondan sonra cabuk alıstıöm ve cok rahat gelmisti [hline]Raid3r-19016599 [Bu mesaj Raid3r tarafından 01 Ocak 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 eheh tabi kisiden kisiye göre degisir :) dott bana MI 3 kadar güzel gelmemisti. 2 ye birsey demem tabii ji begenilebilir ama MI 3 benim oynadıgım en güzel oyunlardan biriydi :) 1. olmasa bile listeye girebilirdi en azından :) benim 1.lik tercihim grim fandangodur zaten ehe[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Klavyeyle oynanan adventure oyunu bastan buyuk bi eksi almistir benim gozumde zaten o listede nasil Sanitarium yok anlamiorum anlamak istemiorum[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 eheh grim fandangoyu mouse la oynarken düsünemiyorum :)[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 sanitarium'u bilemicem de LBA aslinda adventure oyunu degil, action/adventure kategorisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 said: HellHound, 01 Ocak 2003 02:07 tarihinde demiş ki: 2. MI 3 degil MI 1 Secret dio Curse demiyor dikkatinizi cekiim bizde öyle dedik zaten :) dott = day of the tentacle icon adventure olmasada adventure olabilir ama action adventure bambaşka bi olay tomb raider bile action adventure grim fandango mousela olsaydı eminim daha çok kişi severdi mi2 bence de 3 ten daha güzel[hline]I look right through see you naked but oblivious but you don't see me, you don't see me at all.The eyes of a fallen angel eyes of a tragedy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 galiba bazıları listede yok ama benim favorilerim: -> sanitorium -> grim fandango -> comi -> dott -> full throttle -> discworld 2 -> zork:the grand inquisitor -> little big adventure 2 -> dark seed 2 -> indiana jones:the fate of atlantis ... böyle gider[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu [Bu mesaj RogueNoir tarafından 02 Ocak 2003 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar