Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Dresquin, 29 December 2003 21:17 tarihinde demiş ki: hahaha, süpermiş senin olayın da. Ben hiç beceremiyorum, teoride de iyi değilim yani. Çok sık da lazım olmuyor gerçi.. Camel varken, sadece sıkışık durumlarda sarmak gerekiyor. O zaman da bilen oluyor illa ki. Bir kez daha, camel rulz.[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı Lucky Strike ve Camel arası gidip geliyorum. Camel Full Flavor vardı yok artık ne yazık ki. *!Sigh*[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Dresquin, 29 December 2003 21:08 tarihinde demiş ki: Koku alma duyusu yok mu Türk polisinin? Türk insanı bu işi sokakta polise görünecek şekilde yapacak kadar benimsedi mi olayı ki, polis elinde koni sarma tutan herkesi içeri alıyor? Saçma geldi tüm bunlar bana..[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı Orda olay içeri almak. Yoksa kendileride biliyorlar domuz gibi ne olup olmadığını. Ne yapmak istiyorlar bende anlamıyorum bazen. Ama King Size falan aldıysanız OCB'leri o zaman daha felaket dikkat çekiyor =)...Mulayim'in dediği gibi.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Valla Dres bulduğum yerde alıyorum. Seyyarlarda bulunabiliyor.Kadıköy iskelenin orası sonra Tophane, taksim bilimum yerlerde bulunabiliyor.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Evet dres çatlasın Lucky işte burada =P.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end...ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar