-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Kasa dan öyle bi ses geliyoki mübarek sanki elektrik süpürgesi akşam ev ahalisi yatınca mümkün değil açılmıyo, odalar biraz yakın çok ses gidiyo,bu sorunu gidermenin yolu varmı bide hangi kasayı tavsiye edersiniz,şu aopen h600b lerden almayı düşünüyorum,böle siyah yanında cam olan kullanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 AOPEN H600B-B05 kullanıyorum gayet memnunum[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bendede oluyor ara sira ama onun nedeni a$iri tozlanmadan, genelde temizledigimde sorun kalmiyor. (kasanin ustu acik olmasi sux)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 çok ses çıkıyomu kasadan bide boyutları ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yoo pek ses çıkarmıyor daha doğrusu hiç rahatsız olmadım aldığımdan beri cpu fanının olduğu yere özel bir havalandırma koymuşlar amd kullanmama rağmen sıcaklık 34-38 arası ayın 7si 8i gibi ekran kartım gelicek o zaman kasayı açacağım istersen bolca resim çekebilirim boyutlar ve özellikler için hepsiburda.com a bakabilirsin.[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 hmm tamam saol güzel kasada biraz tuzlu 85 dolar filandı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bu konuyu görünce benimkinden de çok ses çıkıyormuş gibi hissediyorum ya. :hrr:[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar