loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Biz aynı evde iki arkadaş kalıyoruz. İkimizinde kendisine ait makinesi var ve ADSL bağlantı kullanarak internete bağlanıyoruz. Benim sorunum, net üzerinden oynamak istediğim oyunlarda multiplayer oyun kurduğum zaman diğer insanların benim oyunuma girememesi. Bu sorunu önce battle üzerinde starcraft oynarken farkettim. Karşıdaki arkadaşlarım bir oyun kurduğu zaman ben onların oyununa giriyorum ama onlar oyunum gördüğü halde giremiyorlar. Daha aynı şeyi ip numarası üzerinden Dungeon Siege oynarken yaşadım. Yine benim host olduğum oyuna arkadaşım bir türlü bağlanamıyor.[hline]--------------------------------------------- Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ben bunun evdeki lan veya ADSL bağlantı ayarlarından olabileceğini, ayarlar yapılırken güvenlikle ilgili bir seçeneğin işaretlenmiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi? Benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa teknik destek mi almalıyım ? :hmm:[hline]--------------------------------------------- Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Hmm uzun zamandır Starcraft ile ilgileniyorum ve bu sorunla en son 4 sene önce karşılaşmıştım. Çözümünü hatırlamıyorum şu anda ama hatırlarsam en kısa zamanda cevap vereceğim. Benim tahminim seninde düşündüğün şekilde , yani ADSL ayarlarına bakmak olacaktır. Ağ yapılandırmada birkaç ayar yapıyorduk oyunlarda host olmak için. Birde firewall olayına dikkat et. Firewall TCP UDP portunu kapatabilir. ki sc nin hangisini kullandığını şuanda hatırlamıyorum.6112 portunu kullanır sc . Port aralığınıda eğer gerekiyorsa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 İlgin için teşekkürler. Bekliyeceğim :-p[hline]--------------------------------------------- Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 StrongSalo ! Seni kötü günler bekliyor. İnsanlık tarihinin en acımasız savaşçısıyla karşılaşmaya hazır ol ! [hline]---------------------------------------------Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 En kötü kabuslarının ne kadar anlamsız olduğunu göreceksin ! hline]--------------------------------------------- Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) [Bu mesaj Andre tarafından 01 January 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar