Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg alcam.

draedan

Öne çıkan mesajlar

ehehe nie ki jedi ol 2 account olur dıcem. ama aynı konuya gerı donmus olacaz.dur tahmın edıım sende bunu rebel yapacan lol.

neyse hayırlı olsun sımdıden saka yaptım bu arada kızmayasın sakın.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

Kesini var abi, Pearce'ın iki tane kankası var, biri Eededo, biri Daeween. E Dae de askerde, bu ne demek:

Edo ikinci accountu alıp female - rebel bi karakter açıp, kırıta kırıta dolaşıp, bize dalaşıcaklar. :-P Haksız mıyım Pearce.

Edo, karakterini açınca kimseye haber verme, Pearce'la yaptığımız gibi Beyaz'ı kekleriz gene. :-D

Önemli olan iki kırıtıp kikirdemek, direkt adamın etrafındaki duvar yıkılıyo. 8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

lotu yetmemistir onun ... ikinci accountu alip harvester sayisini arttircak baska napicak ...[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician..
(Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 30 December 2003 15:38 tarihinde demiş ki:
öhööööö gıcık yaptı[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse

(:))

aaa ama sana takılmıcazda kıme takılcaz yav, hazır fırsat varken.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw siz cok yasayin e mi ! lol :)

moralim acaip bozuktu 2dk once, butun gun okulda resim cizmekle ugrastim eve geldim kablo calismiyo , dun gece zaten 5000 pingle galaksyinin en buyuk savasinda mecburen fotografci olmak zorunda kaldim.

ama sizin bu mesajlari gorunce annem, babam, arkadaslarim guldurememisti siz yaptiniz, ne diyim sagolun :))

aslinda bu oyuna bu kadar kaptirmamim nedeni sizlermissiniz, bunu farkettim....

evet butun nedenleri siralamissiniz, pvp e cok daldim, hirs yaptim biraz da, yeni accountu pvp char yapacam ama imp olurum herhalde karsimda vevina yi gormek arada ajanlik yapmak zevkli oluyo :)

bir digeri evet harvester; onlari da koysam acaip rahat yasarim herhalde.

su beyazi keklemenin detaylarini bi ogreniyim ben de , gerci canli olarak arna nin dumura ugramasina sahit olmustum ama o kadar etkili degildi.

kendinize iyi bakin, bi yerlere gitmeyin . :)[hline]eededo tha AssaulteR
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 30 December 2003 19:42 tarihinde demiş ki:

su beyazi keklemenin detaylarini bi ogreniyim ben de , gerci canli olarak arna nin dumura ugramasina sahit olmustum ama o kadar etkili degildi.

[hline]eededo tha AssaulteR
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor

Valla Arna'yı bilemiom ama Beyaz'ı keklemek çok kolay, zaten foruma da çok bakmıyo burdan rahat rahat yazabilirim. :-D

Şimdi Pearce'ın yaptığı gibi female, human ya da twi-lek hatun yapıcan. Zabrak alma, o boynuzlarla çok çekici diiller.

Daha sonra şehre gelip yabancı, isveçli ya da norveçli (Uzun boylu ve sarışın olmaları tercih sebebi) bi hatun gibi laflamaya başlıcan. Mission terminaller ya da imp outpost civarında dolaşırsan beyaza kesin rastlarsın. Bişi yaptığı yok zaten görev falan yapıp takılıyo. :-D

Tanışma faslından sonra şehre ya da guilde katılmak istiyorum diyerek iş olucaksın. Hafif kıvırtma kikirdemeler falan, Frodo gibi ağına yapışır, sen de afiyetle yersin. 8-)

Konuşmaların SS'ni falan al da biz de burdan görelim.[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...