McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Monitör acayip tiz bi ses çıkartıyo. çınlıyo resmen. Biraz eğince falan düzeliyo. Eğik durması için (ayaklarına değil) köşesin pritt falan koyuyom eğik dursun diye. Bayadır var bu sorun.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 elektrik kablosunda temazsızlık vardır muhtemelen.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ne marka ve ne kadar eski monitörün?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Monitor kablolarında muhtemelen arka tarafta bır sorun var. aman ha fazla kasma cok kotu olur. Az daha carplıyordum ben :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Monitör 4 senelik. aspire55s[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar