Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör Sorunu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Monitör acayip tiz bi ses çıkartıyo. çınlıyo resmen. Biraz eğince falan düzeliyo. Eğik durması için (ayaklarına değil) köşesin pritt falan koyuyom eğik dursun diye. Bayadır var bu sorun.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Ne marka ve ne kadar eski monitörün?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Monitor kablolarında muhtemelen arka tarafta bır sorun var. aman ha fazla kasma cok kotu olur. Az daha carplıyordum ben :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Mesaj tarihi:
Monitör 4 senelik. aspire55s[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
  • Yeni Oluştur...